Dagenene forran jobb PC`ene surrer forbi som en grøt. Det er mye å gjøre, det skal gjøres fort og det skal være bra. Og vi jobber på skift. Slik er det innimellom. Nå gleder jeg meg bare til vi kan nyte mer tid sammen igjen. Ikke bare en av oss og ungene. I morgen starter høstferien for ungene, men vi voksne jobber på skift hele lang-helgen. Men på neste mandag så blir det en pause i ekstrajobbingen, og da skal vi kose oss sammen ! Flere som stresser rumpen av seg for å komme seg gjennom hverdagen ?

I helgen så var vi innom åpen brannstasjon her i Tromsø. Ungene storkoset seg, mammaen hadde først tilløp til panikk på mange år.. og så hadde vi selvsagt trassen med på slep.
Mr. trassig men søt tre-åring. Her sto vi i kø for å bli heiset opp i liften på brannbilen. Mammaen hadde helt glemt at hun egentlig har intens høydeskrekk da hun var altfor opptatt av å ta gode bilder fra høyden. 


Men det ble altså med panikken, og heller få gode bilder. Det er helt ærlig den første gangen på masse år at jeg fikk skikkelig panikk. Inni meg. Ingen merket noe, men jeg måtte jobbe hardt med meg selv. Veldig hardt.


*gjisp*

Resten av helgen skiftet vi på å jobbe i de forskjellige jobbene, og jeg satte i gang med høstens første strikkeprosjekt: Skjerf til meg selv. Og se de deilige fargene:Her er "hespetreet" mitt.. Frank altså.. og her oppsto floken som tok oss en god halvtime å løse. 


Anbefaler iallefall en slik lur sak, da får du surret opp hespene på null-komma-niks ! min er kjøpt på ebay, men du får kjøpt dem på mange garnbutikker. Hvis noen trenger linker så er det bare å hyle ut. 


Ellers så er det under tre uker til Hildes bursdag - og jeg tenkte jeg skulle bestille litt bursdagsgaver fra flere som trenger litt tips. Hvis noen av familien/venner trenger tips, så skal jeg bestille litt fra USA nå, så bare hyl ut !

3 kommentarer:

Siw sa...

Jeg har et hespetre! I tre! Låner der gjerne bort :)

Marit sa...

Så fine farger!
Hvilket garn er det?

Elise sa...

Siw: Så bra ! Skal huske det neste gang jeg skal surre med hespene ! :)
Marit: Det er garn fra http://www.tanisfiberarts.com :)

by mlekoshi