Høsteferie.

fredag 28. september 2012


Høst er det.. ferie er det. Det er høstferie ! Så i dag fikk jeg litt besøk på jobben i de tidlige morgentimene. Lillegutt var opptatt med å fekte med sabeltann-sverdet sitt, og Hilde hadde ingenting imot å kose med mammen sin. Min herlige herlige go`jente ! Tenk at hun snart fyller 8 år ! Og enda bedre: Da jeg kom hjem etter en av mine sjeldne bussturer, så var huset vasket, sengetøyet hang ute, klær var vasket og fredagspizza`en var in the making. Fantastisk deilig ! 


Ellers så virret jeg rundt i mitt nye wrap-skirt i jersey som jeg har kjøpt på etsy. Jeg ELSKER etsy ! Det er iallefall et veldig behagelig skjørt, det er grått som jeg elsker og det er "meg". Dagens lille tips. 
Dagens (bok)tips nr. 2: Hvis du liker litt alternative bøker. Twillight for voksne: Jeaniene Frost sin serie  Night Huntress books. De kommer også på norsk, og da heter serien udødelig spenning. Anbefaler engelsk...


Og siden jeg jobber mye overtid for tiden, så var det ekstra gledelig at det dukket opp en deilig postpakke med den nye kaffen til tassimo-maskinen vår og masse snop i posten. Dark roast smakte helt fortreffelig, og da greier jeg å holde meg våken når jeg blir ekstra lei av kranglete underholdsbidragssaker. Takk Tassimo !Ingen kommentarer:

by mlekoshi