Defekt komfyr

onsdag 3. oktober 2012

Plutselig så røyk vår svindyre komfyr som vi investerte i for akkurat litt over fem år siden. Gleden er stor, dere ! Enda bedre er at reparasjonen vil koste masse-masse tusen kroner. Glede, glede, glede ! Bahhhh ! Enda mer grunn til å jobbe overtid fremover. Men jeg er ikke ferdig med produsenten enda da reparatøren fortalte at feilene har vært der hele veien.Så vi har i flere dager har vi laget mat slik ... på grillen, på primusen og på camping-komfyren. Ingen stekovn og ingen platetopp. Igjen: Glede ! Etter at vi spanderte en tusenlapp på reparatøren så midlertidig ordnet han slik at vi har to platetopper og stekovnen. Så nå er alt litt på vent.. Og vi må vell kokkelere sammen et hyggelig brev til produsenten som allerede har fått høre vår fargerike mening om dette her. Det hører til historien at vårt kjøleskap og oppvaskmaskin fra samme produsent i samme serie har røket flere ganger. GLEDE, dere ! 


Sånn bortsett fra kampen for maten (og tilværelsen) har jeg/vi jobbet masse.. både hjemme og på jobb. Her (bildet) har jeg tilbringt store deler av helgen. Jeg skal prøve å jobbe litt mer jevnt fremover, slik at det ikke blir for mye jobb for alle sammen. 


Og imellom har jeg hørt på lydbok og strikket. DEILIG ! Jeg la ut jo ut bilder av garnet forrige helg, så her er det godt over halvveis i prosjektet. Prosjektet heter Dipped infinity scarf, og garnet er fra tanis fiber arts. 

Så jeg kan altså rapportere om mye glede herfra. Litt ironisk glede, og mye ekte glede.

Minner samtidig om Lulu`s konkurransenIngen kommentarer:

by mlekoshi