God Jul !

tirsdag 25. desember 2012


Tenk at julaften gikk og kom så fort ! Håper at alle har det fint og koser seg med sine nære. Vi har hatt besøk av mine foreldre og lillebror her i julen, og på julaften var vi 10 stykker med tante og co. Veldig koselig ! Nå skal vi bare prøve så hardt vi kan å nyte romjulen før vi starter på jobb igjen. Denne tiden er like dyrbar hvert eneste år. Tenkte derfor at jeg bare skulle dele litt bilder av julaften og første juledag. 
Spenter unger som venter, venter og venter. 


Jeg prøvde å ta et fint bilde av ungene, men dette var det nærmeste jeg kom. De var virkelig ikke samarbeidsvillige, og jeg aner ikke hva Hilde gjorde med øyene på dette bildet. 


Nissen ! 


I år, som i fjor, hadde nissen det så supertravelt at han måtte heise pakkene opp i stuevinduet. Stor suksess hvert år altså ! 


Mor, far, pappa og August. Det ble en sen kveld, og ungene var ikke i seng før klokken ti og elve. 


Første juledag er alltid den store byggedagen, og i dag har vi bygget alt fra playmobrannbiler til skuter-rattkjelker. Her er det far og onkel som hjelper til. 


Denne unge frøkenen har fått litt mindre leker i år, men hun fikk masse fine klær, spill og utstyr som hun hadde ønsket seg. Strålende fornøyd ! Merkelig når dem blir så store, ikke sant ? Her sitter hun i monster high-pyjamasen sin, nytt 3DS spill og de etterlengtede timberland-skoene. 


Det laget første juledag-middag: Ribbe ! Mamma og Frank ordner og kokkelerer.


Og i år ønsket Hilde seg noe spennende, nemlig lego education. Hun deltok på en byggekonkurranse på vitensenteret for en tid siden, og fikk teste litt av utstyret de bruker i Lego first leauge. Hun ble veldig intressert, og derfor kjøpte vi dette settet med lego simple and powered machines byggesett. Vi kjøpte det fra inxcover i Bodø, og må få skryte av sjelden god service. Vi bestemte oss, og bestilte denne sent, og den kom faktisk til Tromsø dagen etter. Midt i jule-rushet. Jeg fikk først hentet den to dager etter, og oppdaget da at vi hadde fått feil sett.. og da et sett til mindre barn. Jeg ringte dem sent på kvelden og ble overrasket over at de svarte på telefonen. De fant frem orderen, og sendte det vi egentlige skulle med ekspress-over-natten-pakke morgenen etter. På lørdagen fikk vi pakken, og samtidig beholde det som var feilsendt. Takk til inxcover ! Nå håper vi at vi kan så enda mer rundt Hilde sin interesse for mekaniske ting, slik at hun skal bli enda mer nyskjerrig. 


Det er slitsomt å feire jul ! I dag sovnet August på fanget til far rett før middag. 


Dagens ribbemiddag.Ingen kommentarer:

by mlekoshi