Pepperkakehus.. igjen.

onsdag 5. desember 2012

Pepperkakehuset er endelig ferdig. Og var faktisk ikke så enkelt i den hektiske første delen av uken. Første halvdel av ukene våre er rimelige hektiske, logistikkmessig. Men mest av alt så er det slitsom for Hilde som har ski på mandag, uteskole og fotball på tirsdag og gym på onsdag. Hun har videre et godt stykke å gå hjem fra skolen, så på torsdag-fredag et hun som regel ganske sliten. Helgene er derfor stortsett avslapping for henne. Men ikke denne helgen, for da skal vi til Bodø ! Uansett, det jeg skulle fortelle var at det ikke var lett å få pyntet dette pepperkakehuset i starten av uken. 


Derfor måtte August pynte "sin" del av huset i pysjen etter et bad før leggetid. Han var strålende fornøyd !


Og hilde pyntet "sin" del av huset etter at hun kom hjem fra trening, før dusjen og før hun se "Julekongen" på nett-tv mens hun spiste kveldsmat. Jaja, vi får det til å gå rundt og tenker positive tanker. Det er snart juleferie ! 


2 kommentarer:

Hanna sa...

Nydelig hus! Likte detaljen med å ha kamfer i vinduene, det har jeg ikke sett før!

Anonym sa...

Ønsker bare deg og din familie ei riktig god jul!! Du e så flink og bloggen din e sikkelig inspirerende;);) Tuuusen takk for masse gode tips dettan året!! DIGER klæm fra Siw Benthe;)

by mlekoshi