DIY: Sommerfugl ansiktsmaling

lørdag 5. januar 2013


Jeg elsker å drive med ansiktsmaling - og har gjort det av og på i snart 2 år. Ansiktsmalingen er fantastisk morsomt, og du kan gjøre kjempemasse spennende med bare litt maling. Tenkte derfor jeg skulle vise en liten DIY - steg for steg. Kanskje jeg deler flere DIY`er etterhvert, hvis det er interesse for det. Her er iallefall en ganske enkel egenkomponert sommerfugl som kan være fint til alt fra karnival, utkledningsfester eller i bursdager. Hvor artig hadde det ikke vært å male hele jente-bursdagen med sommerfuglen i ulike farger ? Du ville vært den kuleste mammaen med mange stjerner i boka !

So lets talk facepaint! Det finnes mye forskjellig på markedet, og jeg bruker stortsett bare Snazaroo ansiktsmaling som er allergi- og hudvennlig og som lett kan fjernes. Husk at "non-toxic" maling ikke nødvendigvis er bra for huden... Jeg har kjøpt min på Panduro i Bodø, men ser at de ikke selger dette merket her på panduro i Tromsø. Du trenger altså bare noen få farger, noen svamper og et par pensler som er beregnet til dette. Jeg bruker Snazaroo svamper og en pensel i strørrelse 2. 


Steg 1:  Legg på farge nummer 1 med svamp. Jeg har valgt en lysblå farge. 


Steg 2: Legg på farge nummer 2 med svamp. Jeg har valgt å legge på rosa. Så blender du fargene litt inn i hverandre. Vises veldig dårlig på bildet her.


Steg 3: Nå skal du legge på detaljene med pensel. Du velger en mørkere farge og bruker en tynn pensel. 


Det er ikke så vanskelig, men det kan være lurt å øve litt på f.eks. hånden din. Det hele utføres egentlig bare med å legge mer eller mindre trykk på penselen som du holder inntil huden. Du trenger ikke å lage det helt likt, her er bare å bruke fantasien !


Steg 4: Sjarmør-etappen ! Nå legger du bare de siste detaljene på. Her har jeg lagt på flere prikker med en tynn pensel, og hvite detaljer for å få litt mer effekt. 


Og til sist har jeg brukt glitter som er ment til ansiktet. Det kan vell aldri bli nok glitter ?


Lykke til !


3 kommentarer:

yanmaneee sa...

kd 12
hermes belt
nike kyrie 6
cheap jordans
curry shoes
ferragamo belt
off white clothing
adidas yeezy
yeezy shoes
yeezy

Unknown sa...

Fin maling, men virkelig ikke ut som at jenta på bilde har det så fint. Håper hun blir tatt like god vare på enn markedsføringen!

Elise sa...

Unkown: kanskje få deg en hobby og holde deg borte fra internett ? Bare er forslag.

by mlekoshi