Kreativt

tirsdag 8. januar 2013

Starten av året er alltid så hektisk ! Mye som skal tas igjen, saksbehandlingstider som har løpt i ferien, timer hos optikker/øyelege/tannlege mv. Og ikke minst: Stå opp tidlig. Bah ! Men det er det samme hvert år. Jeg har samlet de fleste av alle DIY (Do it yourself) prosjektene på en side slik at det skal bli enkelt å finne frem til dem igjen når en trenger det.Hvis du ser i margen til høyre så ligger det en stor DIY-knapp som du kan trykke på, og da kommer du til en side med mange småbilder som du kan trykke på for å komme direkte til prosjektet. Enjoy !Når jeg først er inne på kreativitet så må jeg bare vise dere min pappa sin nettside. Pappa driver med treskjæring, og er SÅ flink. 


Vår julegave til han i år var derfor nye visittkort, nettside og maling fra Tyskland. Jeg må bare skryte litt av han. Jeg liker selv å lage mye rart, og har tidligere hatt bedrift der jeg har gjort nettopp dette. Jeg har fått mine småkreative gener fra pappa som driver med dette, og fra mamma som er utdannet innen søm. Av og til er det "high five" til gener altså ! Andre ganger, slik som at August har fått mine allergier, er det litt kjedelig. 


Her har jeg vært i noen timer i dag, og det var denne gangen en litt kjedelig opplevelse. Et negativt opplevelse. Jeg har tannlegeskrekk, og i dag var det skikkelig ekkelt å se hvordan kroppen bare ikke hørte etter og fikk panikk. Det neste var at min kjære (dumme, teite, idiotiske) tann ikke ville bli bedøvd. Etter seks doser med bedøvelse så var alle tenkelige nerver bedøvd, men en plass på tannen gjorde det likevel kjempevondt. Det endte til slutt med en ny midlertidig fylling og ny tannlegetime. Nå har jeg bare VONDT. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi