Whan life gives you lemons..

mandag 4. februar 2013

Dagen startet ikke så greit. Frank ligger med manne-influensa og over førti i feber, August våknet klokken fem med neseblod, Hilde var ikke i det blide hjørnet på klesfronten (fjortis-preview...), ti minusgrader ute, et tonn med ting som måtte på plass etter Hildes over en-ukes-sykefravær på skolen og en trøtt mamma.... og så sprakk buksen. Herlig ! Så skjedde det et par ting til iløpet av dagen som ikke akkurat gjorde den bedre, men det er litt internt.. Da jeg og August falt inn døren her hjemme, ferdighandlet klokken kvart over fire, så var det bare å sette igang igjen. Lekser, middag, aktivisering og så var vi ute av døren kvart på seks for å rekke Hildes skitrening i ti minusgrader.. Brrr.. Hadde ikke kledd på meg nok ! Når ungene endelig kom seg i seng så har jeg fått ryddet lett over litt rundt omkring i dette rotete huset som bærer preg av tre ukers sykdom (pjuh!), og nå sitter jeg her å presser klokken før leggetid. Jeg er sliten, og det er bare mandag ! 

Da er det greit å bare drømme seg litt bort til sin egen lille happy place. You know: When your stresset, angry or just had it. Your happy place will help ease your troubles, and make you feel like you`re ready to take on another day. 

Vår tur til Tyrkia i høst. Varm sand mellom tærne, deilig varmt sjøvann, kald boks-cola og stekende sol... Mmmmm.

Ellers så kan man sette seg ned å legge alt man ønsker seg i handlekurven i nettbutikken og bare tenke på hvor deilig det hadde vært før man lukker vinduet uten å legge inn noen bestilling. Mange som gjør det ? Jeg gjør det gjerne 1-2-3 ganger før jeg faktisk bestemmer meg for å kjøpe det jeg ønsker meg. Og i dag har jeg surfet rundt, og funnet ut hva som ligger øverst på min realistiske-materialistiske-ønskeliste. Aller øverst står ny bukse og et par nye overdeler, etterfulgt av:

1. akkurat denne Chinup baren fra Casall. 2. Alfa overtrekksstøvel. 3. Gapahuk til vinteren- og sommerens mange turer. 4. Skoene jeg TRENGER nå - skoletter fra sixtyseven. 5. Pulsklokke, igjen. Men ja ! 6. Ny treningsbag

Og når jeg trenger enda mer happy place så setter jeg på litt aggressiv musikk og blir klar til å trene. Det er ikke alltid jeg kommer meg til treningen (slik som i dag når jeg skal restituere og hadde overfult program..), men jeg blir motivert. Tenkte jeg skulle sett meg noen klare mål ift. belastning på vekter osv. Kommer tilbake til det etterhvert.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi