Dag 1 i Stockholm !

søndag 14. juli 2013

I dag har vi koset oss i Stockholm. Vi har vært innom Gamla Stan, Slottet, Gröne Lund og tuslet rundt i  sentrum på butikkene. Stockholm er en koselig by - selv på søndager. Slottet ! Jei ! Vi er på Gröna Lund ! Skulle gjerne tatt enda mer karuseller, men dette er tredje fornøyelsesparken så vi kjøpte 22 billetter. Etter det ble det stopp ! Vi likte Gröne Lund veldig godt. Du får en skikkelig gammel-Tivoli-følelse og alt er bare koselig ! 
Glad jente ! I morgen har vi vår siste dag i Stockholm og vi tenkte at vi skulle traske litt rundt i butikkene, spise godt, se om Frank får klippe seg, kanskje besøke Skansen. Vi får se - men vi koser oss iallefall !

Jeg tenker å komme med noen innlegg her inne når vi har "landet" i Bodø på vei hjem. Tenkte å skrive om tips om Krisitiansand-ferie og Stockholms-ferie med barn. Har også tenkt å lage et lite tipsinnlegg om hvordan en kan spare litt penger på ferietur for å kunne oppleve mer for mindre penger. Vi reiser tross alt på ferie i fire + en uke i sommer. Vi reiser mellom Harstad i en uke, Kristiansand i fem dager med Dyrepark ++, Oslo i to dager med Tusenfryd, Stockholm i tre dager med Gröna Lund m.v, Byske femstjerners Camping i fire dager og Bodø i en uke. Vi skal i tillegg reise en uke på femstjernes all-inclusive ferie til Tyrkia i august. Det er faktisk ikke slik at vi bruker uhorvelig masse med penger på ferie, og jeg skal forteller dere hvordan. 


by mlekoshi