Dag 3 i Dyreparken, 1 dag i Oslo og Tusenfryd

lørdag 13. juli 2013

Wæææh ! Ferie er morsomt og slitsom. Dagene flyr, og de er fulle av aktiviteter. Vi blir litt slitne alle sammen, men samtidig storkoser vi oss. Lillegutt er jo er rimelig rutineavhengig liten gutt, så det er litt tøft for han med forskjellige hotell-senger, mat og andre fasaliteter. Men det går stortsett greit. Har tatt bilder av siste dagen i dyreparken og turen vår til Oslo. Nå ligger vi på hotellet i Stockholm og forbereder oss på morgendagen. Vi har ikke vært her før, så vi gleder oss !


Jungelstien i Dyreparken. 
Traktorene på Kutoppen.


Klipping av sau. Jeg blir litt nostalgisk siden dette hørte til min barndom. 


Hilde er på besøk i innhengningen til dåhjortene. 


Mating ! Frank, Hilde og August i Tobias sitt tårn i Kardemommeby. Ettermiddagsforestilling med Kaptein Sabeltann og hans menn i Sabeltanns verden. 


Så Nær ! 


Bilde med Langemann...


Som resulterte i at August ville ha Langemann-utstyr i buikken. Han har Sabeltannkostyme hjemme. 


Her er vi på besøk i Abrahamn mens vi venter på kveldsforestillingen av Kaptein Sabeltann og grusomme Gabriells skatt. To spente unger. OG litt småkalde. Tips: Kle på dere godt hvis dere skal på forestillingen. Her er vi på vei opp til slottet i Oslo. 


Men der drev dem med renovering, og alt var stengt. Kjedelig !På fredagen dro vi til Tusenfryd og koset oss en hel dag. Det var himla varmt så til slutt måtte vi bare dra hjem. Ingen kommentarer:

by mlekoshi