Gaaaasp !

torsdag 1. august 2013

Første uken etter ferien er alltid slitsom - og denne gangen er intet unntak. Vi har i tillegg jobbet overtid tre dager, så det har nok bidratt til at vi er rimelig slitne begge to nå.

Dag en - er en litt sjokkartet opplevelse der du våker opp først når du er i dusjen.. og oppdager først utover dagen at koffein er tingen.
Dag to - er smerte. Hvorfor må vi opp lissom ? Dagen = Koffein... og hodepine etter all koffeinen.
Dag tre - Å HALLO ? Skal det ikke bli bedre nå liksom ? Det motsatte er tilfelle. Kaffe intravinøst hadde vært tingen.
Dag fire - Kommer på jobb litt senere enn normalt og starter dagen med en ibux og kake.
Dag fem - morgendagen er forhåpentligvis bedre....

Anyways - Jeg tenkte jeg skulle dele litt bilder fra sommerens favoritt-hotell. Vi bodde på flere hotell i sommer, men på Ernst hotell i Kristiansand trivdes vi aller best. De hadde fantastisk service ! Hilde kalte hotellet for Luksus-hotell og ville kle seg fint når hun var der. Hun var så søt. Mitt og Frank sitt hovedmål med ferien var at de skulle oppleve masse, og så skulle jeg dokumentere disse opplevelsene gjennom bilder slik at de kan "gjennoppleve" dette etterhvert som minnene blir visket litt ut med tiden. Den siste kvelden gikk derfor jeg og Hilde på oppdagersferd med kamera for å fange minnene av luksus-hotellet hennes.


Prinsessen i stolen.Vi digger måten de har pusset opp hotellet, og interiøret. Sjekk de lysekronene i resepsjonen !


Lekehjørnet i resturanten hvor ungene leket om morgenen mens vi spiste resten av frokosten. Frokosten var himmelsk ! Masse brødmat, masse pålegg, masse drikke, masse frukt og til og med masse kaker og hvetebakst. 


Vi spurte i resepsjonen når vi kom om de hadde en ordning hvor en kunne lage seg lunsj ved frokosten.  Mange hotell har slik at du betaler litt for å smøre matpakke, men vi fikk beskjed om å smøre så mye vi ville. OG det gjorde vi - slik at vi slapp bruke en formue på flere måltider hver dag i Dyreparken. Vi brukte heller penger på middag, is, slush og drikke. Så: ferietips fra oss! Vi kjøpte fire lunsjbokser fra easylunchboxes.com sammen med en kjøleveske som har plass til to bokser. Det vi gjorde hver morgen var å ha pålegg i to bukser, kjeks og småkaker i en annen boks og frukt i en fjerde boks. Så hadde vi brød og rundstykker i en pose. Ved siden av hotellet var det en litt spesiell bensinstasjon hvor de solgte fryseelementer til en billig penge, så hver morgen gikk vi innom der og kjøpte et kjøleelement som vi la ned i kjølevesken. Vi fylte to store liters-sportsflasker med is fra isautomaten og fylte dem helt full med kaldt vann. De kalde vannflaskene gjorde at frukten holdt seg kald utenfor kjølevesken, og vi hadde vann vi kunne drikke iløpet av dagen. Det var varmt !


Jeg fikk ikke tatt så veldig bra bilder av rommet, men det var kult og hadde god standard ! I underetasjen hadde hotellet et spa som gjestene hadde fri tilgang til. Vi rakk ikke å bruke det, men det at Hilde fikk besøke det sammen med meg var "heeeelt fantastisk!" jf. Hilde. Nå er det senga for å prøve å ikke gjespe hele morgendagen.......

Ingen kommentarer:

by mlekoshi