Ninja turtles bursdag - August 4 år

lørdag 10. august 2013


Det har vært hektisk den siste uken, så jeg har ikke hatt tid til å oppdatere dere. Men i dag.. i dag fyller August 4 år. Tenk at fire år har gått siden han kom vrælende inn i denne verden. Verdens herligste gutt. Full av humor, sjarm og følelser. Vi er så uendelig glad i deg ! 

August har pratet om at han ville ha Ninja Turtles bursdag i hele sommerferien, så da ble det det. Dere vet.. de muterte skilpaddene som bor i kloakken og spiser masse pizza ? De som var hot på 1990-tallet, og som har kommet tilbake i rykk og napp. Nå er de tilbake igjen. Dagen startet med vår tradisjonelle muffins-med-lys-og-bursdagssang-på-seng. Han er like forvirret hver gang. 


Vi hadde pyntet litt oppe i stuen og lagt frem gavene fra familien som han fikk pakke opp om morgenen. Han var så glad og fornøyd. Vet ikke om det var pappaen eller gutten som var mest fornøyd med alle lekene... 


Kaken.. Jeg fikk store problemer med kremen i år, så den ble ikke så smooth. Så bra at det da passet til temaet at den var litt "sliten" og røff. 


Selskapsbordet. 


Jeg sydde masker til alle ungene i filtstoff. Jeg lovde August det i et svakt mamma-øyeblikk. Du får kjøpt noen masker med veldig smale øyeåpninger. August er en liten gutt som bruker briller, og ble veldig lei seg når masken vi kjøpte ikke passet - og veldig bevist på at han følte seg annerledes med brillene. Så jeg lovde, og gjennomførte, alle maskene med store øyeåpninger. Skal legge ut en DIY etterhvert. Eskene inneholder godteri, og jeg skal legge ut en DIY (do it yourself forklaring). Krukkene med stålsugerør passet bra til temaet, jeg skal legge ut en DIY på det også. 


Tror vi hadde 150 ballonger i lilla og grønn (turtlesfarger), og på veggen hengte jeg opp et mosaikk-bilde av skurken Shredder. 
Stolt bursdagsgutt. Små popcornesker til filmen vi avsluttet bursdagen med. 

Film med godis og popcorn - etter dette ble det litt hopping i trampoline før ungene ble hentet. 
5 kommentarer:

Anonym sa...

Åååh.. Stilig! :)

Lykkelinn sa...

Så utrolig stilig og gjennomført! Tøffe farger og morsomt tema, jeg tipper det var en liten gutt som var kjempefornøyd med den fine bursdagen sin!

Anonym sa...

Inspirerende! jeg lurte veldig på hva du har brukt til kakepynt - er det en leke du har brukt deler av?? Kristina :)

Elise sa...

Takk! Det er en caketop kjøpt på ebay - kakepynt altså :)

Unknown sa...

Hvor har du købt de æsker henne?

by mlekoshi