Bittelillejulaften

søndag 22. desember 2013I dag er det bittelillejulaften. Herregud så fort dagene har rast avgårde nå i desember - og plutselig er det to dager igjen til julaften ! Jeg har vært syk i en periode nå, men jeg har likevel hatt litt å sysle med. Jeg har sydd juletepper til ungene og i dag ble jeg ferdig med julestrømper til hele familien i samme stoff som juleteppene. Jeg og Hilde har samme stoffer, og Frank og August har samme stoffer. Stoffene er bestilt fra over dammen via etsy.com. Julestrømpene har jeg brodert med min broderingmaskin og jeg ble fornøyd med resultatet. 

Liker fargene, så da blir det litt detaljbilder - I`m sure you don`t mind. 
August sitt juleteppe. Dette tok halve evigheten siden jeg quiltet det med rette sømmer. Begge teppene har jeg laget kantebånd av eget stoff som minner om polkagris - perfekt for et juleteppe !
Hilde sitt juleteppe har jeg quiltet i masse krusseduller - noe som krevde en del mer tråd, men tok litt kortere tid. 

Juleteppene ligger nå klar i en kurv ved siden av juletreet vi satte opp i går kveld. Det skal ikke pyntes før i morgen, men nå står det der å skinner med sine nesten 600 lys. Så kan ungene surre seg inn i teppene i morgen tidlig når de ser på julemorgen og spiser frokost.Ellers så har dagene som sagt bare rast avgårde og vi har prøvd har å kose oss fort før denne dyrbare tiden er over. Vi får besøk av familie og skal kose oss sammen i flere dager. Jeg kommer tilbake med flere julebilder etterhvert. Nyt, folkens !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi