God jul herfra

lørdag 28. desember 2013

Da har vi inntatt romjulsdvalen - like deilig hver gang. Tenkte derfor bare at jeg skulle dele noen bilder jeg har lastet over til mac`en og så kan jeg dele mer etterhvert. Takk til familie og venner for alle fine gaver vi har fått - alle fire ! 


Lillejulaften kveld. Juletreet pyntet, julepysjen på, juleteppene klar og alene hjemme på TV.Jeg eeeelsker juletreet vårt ! Virkelig. Du kan lese mer om juletreet her. Kjøpt fra elisesverden.no - vi byttet imidlertid treet fra det forrige innlegget til dette treet som er 240 cm høyt med nesten 600 små lys.  O`lykke for en skikkelig julefantast !


Lillegutten vår sniker i julestrømpen sin... Har ikke nissen vært her enda ?Endelig julaften og julestrømpe ! Innholdet strødt over hele sofaen


Julemiddagen - deilig deilig pinnekjøtt fra alpelam. ELSKER pinnekjøtt. 


Julnissen kom endelig på besøk. Tror aldri jeg har hørt noen stille samme spørsmål så ofte som nå som August gjorde på julaften: Er det kveld snart ?


Julenissen har det veldig travelt når han kommer til oss (vi har tross alt en 9-åring her inne...) så han har bare tid til å heise opp gaver til ungene før han måtte videre. Her leser han fra boken over snille barn for å se om ungene sto på listen over snille barn som får gave fra nissen. 


Mobilbilde av julegavene til hele gjengen. Vi var syv stykker her på julaften så det var en hel del pakker som skulle pakkes opp iløpet av kvelden, og det var himla mye fint under det treet. Men viktigst av alt - vi hadde en kjempekoselig kveld sammen med familien. 

Håper dere andre koser dere i julen.
Ingen kommentarer:

by mlekoshi