August sitt rom

lørdag 5. april 2014
Nå holder vi på med litt av hvert her i huset - men det jeg har glemt å ta bilder av og som vi har ferdig med for en tid siden er August sitt rom. Siden resten av huset står på hodet og vi står på vent fikk jeg i dag tatt bilder av rommet. Det var så himla lyst ute at det var litt problematisk å ta bilder inn på rommet, så noen av bildene ble dessverre litt kornete, men her kommer iallefall bilder.


Sengen er fra Manis-H og kjøpt fra sengemakeriet. Du kan lese mer om den fra da vi fikk sengen i dette innlegget. Den er i fargen mørk grå. Det er en genial seng som vokser med barnet, se blant annet her.

Gulvet er fra interiørkupp og er et meget slitesterkt gummigulv som vi har lagt i fliser. Taklampen er fra Muuto og modellen heter Unfold - den fikk August i bursdagsgave. Jeg gidder det litt industri-hardt-men-mykt utseende på rommet kombinert med sterke gule og blå farger. Den gule leselampen over sengen er fra Ikea, og det er også metall-lampen under sengen. Klesskapet er også fra IKEA. Den grønne elefanten du ser på første bilde er fra bobles og Hilde har hatt det siden hun var liten - begge ungene elsker den og bruker den enda mye i lek. 
Lekehyllen og lampen på hyllen er også fra IKEA - og jeg liker at den er så enkel at den ikke skaper et altfor rotete inntrykk med alle de fargerike lekene. 

Han har ellers et trofast oppbevaringssystem hvor det meste av lekene er. Vi har alltid vært glad i trofast, for det er bare å ta ut en og en boks når det skal lekes. Det er litt lettere å rydde da.. det bør i allefall i teorien være det…

Gulvteppet er fra Habitat, og jeg digger kombinasjonen sorthvite striper og igjen: Gulfargen som også er på lampene. På veggen har igjen Mill Steel ovn som jeg også skrev om da jeg la ut bilder fra kontoret/gjesterommet vårt. Den passer perfekt inn på rommet med sin enkle og røffe stil - og jeg elsker enda de avrundede hjørnene. 


Ovnen har dag og natt-senking av temperatur så da bruker vi ikke unødig strøm og August fryser heller ikke når han skal leke på rommet. Perfekt ! 


Liftgardinene har jeg selv farget i riktig farge og sydd for ganske lenge siden. Det ble en klar og fin blåfarge og jeg brukte ganske tykt møbelstoff.  
I sengen hans sitter det fire ugly dolls som Hilde hadde da hun var liten. 


De som har fulgt med nettsiden en stund husker kanskje at min snille pappa langde denne bokhyllen til Hilde da hun bare var et og et halvt år - og når hun ble så stor at hun fikk mange bøker overtok August bokhyllen. Jeg ELSKER den - og spesielt det at det er ungenes morfar som har laget den. 


Øverst i hyllen er som regel de bøkerne som for øyeblikket er mest populære hos eieren slik at han når dem lett fra oppe i senga si. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi