Busy bee

onsdag 2. april 2014Jada, her bor vi i esker enda, og kommer nok til å gjøre det de neste to ukene (minst). Vi håper å være ferdig med det verste før påsken, men forventer iallefall å ha et nytt funksjonibelt kjøkken til da selv om ikke alt er 100 % ferdig. 

Etterhvert som tiden går og vi nærmerer oss levering så er ikke planen 100 % lik den vi hadde da vi planla kjøpet av kjøkkenet, og jobben er selvsagt både dyrere og mer omfattende nå noen månder etterpå. Da er det fint å få igjen på skatteoppgjøret - kremt- . Men resultatet blir bare bedre ! To av veggene på kjøkkenet må helt ned og vi må legge nye gipsplater på veggene. Før dette skal elektrikker inn og legge flere strømkurser opp til kjøkkenet og en hau med nye stikkpunkter. Det er jo ikke akkurat billig - men vi blir nok veldig fornøyd når vi er ferdige. Som dere skjønner så er det stortsett kjøkken og oppussing som er ruller rundt i hodene våre her hjemme. Men det er aktive dager ellers også. 


Hilde har treninger tre dager i uken - her ser dere et bilde fra skitreningen på mandag, og i dag hadde hun fotball-treningskamp. Ellers så er hun en travel ung frøken - og er ofte på vift. På søndag var hun i Disney Frost-bursdag hvor alle kledde seg i blått/hvitt (bilde til venstre) og i går var hun i Brillefest i bowlinghallen. Hun blir fort stor - og hun er en herlig jente, noe vi også fikk bekreftet når vi var på foreldresamtale på skolen i forrige uke. August har blitt veldig fort stor det siste halve året. På torsdag hadde de forestilling i barnehagen og på fredag var han hos tannlegen. Forrige gang vi var hos tannlegen nektet han å gape, men denne gangen var han superflink og ville ikke ha hjelp hos mammaen i det hele tatt. Tenk at neste år er han førskolegutt ! Ja, og ellers så snør vi ned her oppe i snøhullet vi bor i. Håper at det snør ifra seg slik at vi får fint påskevær - selv om vi sikkert kommer til å jobbe med kjøkkenet da og. Her kommer litt flere detaljbilder:Jeg leker meg med flisene skal vi skal ha nesten 8 kvm av på kjøkkenet. Flisener fra Modena og heter Equipe metro. Jeg blir aldri lei av metrofliser og kan surfe på bilder i det uendelige. Selv om disse flisene har vært "hot" i flere år nå har jeg ønsket meg dem i like mange år. Så istedet for å velge noe unikt og nytt så velger jeg det jeg har ønsket meg i mange år. Jeg har virret litt mellom hvit log lysegrå fugemasse - og jeg har bestemt meg for hvit. Tror det blir knallfint ! Det jeg tror jeg gleder meg mest til på kjøkkenet hvis jeg skal velge noe, er kanskje den nye vasken og blandebatteriet. Begge er fra Bianco, og vasken er av serien Steel art som er kåret til verdens beste vask. Se de rene linjene !Blandebatteriet er supersmart og stilrent - med uttrekkbar tut. Jeg kommer selvsagt til å legge ut mange detaljer og bilder når de kommer i hus og når vi starter å ordne på kjøkkenet. Åååå - gleder meg som en liten unge på julaften ! 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi