Soverommet

fredag 28. mars 2014

I dag får vi besøk av mine foreldre, og de må nok bo på denne lille byggeplassen av et hus. Esker i de fleste rom - et galskap av et system i kaoset og ja i det hele tatt… Men der det er hjerterom osv.

Tok noen bilder av progresjonen på soverommet vårt i dag. Som jeg skrev så mangler vi nå hovedsaklig bare skyvedørene - men det er jo noen smådetaljer som også skal på plass etterhvert. Vi trenger besøk av canal digital og fra en elektriker - etterhvert.







Jeg syns at soverommet er både kaldt og varmt på en gang. Gulvet i er grå-sandfarget enstavet eik og de fleste detaljer på rommet i grått hvilket er en av mine favoritt-interiørfarger. 






Her er treningshjørnet mitt med tredemøllen som slås opp slik at den ikke er så mye i veien når den ikke er i bruk. Den er jo ikke PEN, men det kunne vært verre. Vi kjøpte ny nett-TV på nyttårssalget i år og det kan tippes og snus i flere retninger slik at vi kan se på TV fra sengen sammen med ungene på en lat helgemorgen. 









Og i kveld kom plutselig (nesten…) alle de integrerte hvitevarene til kjøkkenet. Vi fikk ikke kjøleskapet, så det må vi undersøke nærmere om i morgen. Men kjøkkenet er dessverre forsinket, og vi skal vistnok få det om akkurat to uker. Håper vi blir ferdig før påsken da.


by mlekoshi