Go påske herfra!

fredag 18. april 2014

Vi holder enda på med siste rest av oppusingen, men nå går det betrakelig saktere siden det er påske, og folket er ganske slitne. Ungene ble også rimelig leie til slutt. Vi fikk på onsdagskvelden ryddet det siste bort, og nå gjennstår bare en del småting som fuging, opphengig av ventilator, maling av vegger, listing, ordning av dekorliste, skifte av alle deler som ble levert feil/skadet, bytte av belsysning og så er kjøkkenet klart og klart til vising.


I går lagde vi påskeegg av broderingstråd - og se så koselig det ble ! Masse gris og ballonger som skulle sprekke. Det du trenger er:

tråd
hobbylim
vannballonger

Ha en skål med hobbylim blandet med vann og dypp tråden i før du snurrer det rundt ballongen. Heng så ballongene opp til tørk i noen timer. Du sprekker så ballongene inni etter at du dytter litt rundt på ballongen slik at den løsninger fra tråden. Slik unngår du at eggene blir ødelagte når ballongen sprenges. Tada ! Ferdig ! De som ikke ble 100 % fine eller i 100% orden brukte vi til å å pynte andre plasser i skåler og andre påskedekorasjoner. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi