Kort vei fra ide til resultat...

lørdag 19. april 2014


Sååå.. der lå jeg i går kveld etter at vi var ferdig å fuge flisene og rydde på kjøkkenet. Tror til og med påskeharen hadde vært innom en tur allerede. Og mulig at påskeharen hadde spist litt av lasten sin og var høy på sukker… anyways, så lå jeg da der i senga i natt og i morgest og plundret over det nesten ferdige kjøkkenet. Det var nydelig fint, og ja jeg var fornøyd selv om alle detaljene ikke var på plass. Men det manglet det lille ekstra (i tillegg til alle de små detaljene som manglet) som gjorde det MEG. Noe som røffet det litt opp og rammet det inn. 


Kort vei fra første tanke til vi var innom OBS bygg og plukket opp en liter med matt Lady Pure Color i fargen dempet sort. En myk sort farge. Overraskende masse folk i maledisken forresten - har det kanskje noe å gjøre med at vi har tidenes dritværpåske ?


Fargen ferdig blandet...


Ooohh - hva gjør vi ? Og vips er første strøket på plass. Så jeg har nå altså colorblocket en liten del av kjøkkenet med sort. Nå skal vi selvsagt putte på dørlister og taklister. Dere skal selvsagt få se hvordan det er når det er ferdig, men jeg vil ikke vise et halvferdig resulat som mangler diverse. Tenkte bare å vise at vi fremdeles pludrer med hvordan resultatet skal bli. Ingen kommentarer:

by mlekoshi