Da har vi faktsikt snart vært på ferie i en hel uke. Vi har lagt ut på en fireukers bilferie - og det blir spennende ! Huset er lånt bort, masse bagasje og telt er pakket og vi har nå loffet rundt i en uke. Så langt har vi vært i et bryllup og nå er på på Arnøya med familie - og er det varmt ! Vi traff tydeligvis godt mer ferien i år, for det varmerekordene sprekker rundt her vi er like fort som blomsterne i hagen. Deilig. 


Før vi dro så gjorde jeg meg ferdig med kjøkkenbordet som nå skal stå å herde i over fire uker. Bordet er pusset ned med først grovt og så fint pussepapir. Jeg lot det så stå litt før jeg pusset litt ekstra. Etter dette så kalkbehandlet jeg bordet før jeg lakket det med to lag med gulvlakk. Vi er fornøyde ! Sånn i etterkant hvis jeg skulle gjort det igjen så hadde jeg sikkert brukt en enda mer matt sluttlakk, men dette er egentlig et "billig" mellomprosjekt helt til jeg en del finner drømmebordet. 


Før jeg behandlet bordet var det mørkt og gammelt slik du kan se på før-bildet over her. Det var faktisk enda mørkere enn det ser ut som på bildet. Det nye bordet passer selvsagt mye bedre inn på kjøkkenet enn det gamle..

En annen ting vi fikk gjort ferdig var leveggen. Vi fikk til og med behandlet den før vi dro, og slik ble den. Nå kan vi endelig sitte i solen og steike uten å blåse bort. Luv it ! Jeg kommer tilbake med mer bildet etterhvert - men vi skal blant annet innom Bodø, Arnøya, Umeå, Stockholm, København, Billund (Lalandia og Legoland), Fredericia (djurs sommerland), Byske og Harstad. 


2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Finfin blogg, masse inspirasjon for meg som skal igang med å male alle rom i huset! ;) Kan jeg spørre; hvilken farge har dere på veggen på kjøkkenet? :)

Og jeg ser du har brukt St Pauls blå i stuen, jeg vurderer den på soverommet, ønsker et lunt og rolig uttrykk. Ut fra din erfaring med fargen, ville du malt alle veggene eller kun brukt den på kontrastvegg? Vurderer også å bruke linblå i taket, men usikker på om det vil bli veldig tungt. Takk for svar! :)

Unknown sa...

Hei! Finfin blogg, masse inspirasjon for meg som skal igang med å male alle rom i huset! ;) Kan jeg spørre; hvilken farge har dere på veggen på kjøkkenet? :)

Og jeg ser du har brukt St Pauls blå i stuen, jeg vurderer den på soverommet, ønsker et lunt og rolig uttrykk. Ut fra din erfaring med fargen, ville du malt alle veggene eller kun brukt den på kontrastvegg? Vurderer også å bruke linblå i taket, men usikker på om det vil bli veldig tungt. Takk for svar! :)

by mlekoshi