Stockholm

tirsdag 15. juli 2014

I dag har vi loffet (så hardt og mye at føttene svir…) rundt i Stockholm. Vi bor litt utenfor sentrum og har trasket frem og tilbake til Gröna Lund. Deler litt bilder i dag, så skal jeg skrive litt mer om å feriere i Stockholm, Gröna Lund, Vasamuseet mv.På vei til byen tidlig i morgest etter en kaotisk frokost på hotellet…. … og passe lang (og fin) trasketur til Gröna Lund. … drikkepause - varmt...GRÖNA LUND ! VIP Åkband - yihaa ! ..Tihi - morrohuset … Huff, August var ikke helt heldig på dette bildet - men de koset seg stort ! Det ble mye trasking gitt - og fire par såre føtter. 
Det var August som absolutt ville til vasamuseet, og vi angrer ikke et sekund på at vi dro dit. Fantastisk fint museum. Synd vi ikke hadde satt av enda mer tid der, men da utgikk blant annet Skansen (igjen..) og vi dro hjem for å pleie føtterne slik at vi er klare til å kjøre til Købehavn i morgen tidlig. 
Dagen ble avsluttet på lekebutikk, så nå regner jeg med at ungene er strålende fornøyde etter å ha brukt litt av oppsparte feriepenger. Ingen kommentarer:

by mlekoshi