Batman bursdag

lørdag 16. august 2014


I dag fikk endelig August feiret 5-årsdagen sammen med vennene sine - og som dere har skjønt så var temaet i år "Batman". Vi har holdt det ganske enkelt i år, men det ble likevell ganske bra. På bildet er guttene iført maskene sammen med batman-ballongen som var svær ! Detaljer rundt selskapet kommer i eget innlegg.

Candy table - her uten kaken og uten sitrongelen som kom senere. Enkelt, og får farger. Det gir best effekt. Vi har brukt fargene sort, gul og blå som er Batman sine farger. Vi har i tillegg tilført grå-farger for å få det mer stilrent og fyldigere. 


Bordet er dekket med sorte + gule tallerkener med blå servietter. Alle fikk egne masker. Vi hadde i tillegg godteriesker med batmanlogo og dere kjenner kanskje igjen drukke-grukkene med stålsugerørene fra Ninja Turtles bursdagen i fjor ?  På bordet brukte vi en grå duk. Midt på bordet har jeg pyntet med honeycombs i fagene gul, sort og grå. Her har jeg fylt glassene med appelsinsaft og isbiter. Deilig ! 


Candy-bordet har jeg fylt med potetgull av ulikt slag, oreokjeks, gele, kake og sjokolade. 


Bakgrunen er ganske enkelt klippet ut i papp. 
Kaken har jeg enkelt pyntet med sort og gul fondant og en kake-topp jeg kjøpte på etsy i sommer. 


Ungene er klare ! 


Her blåser August ut lysene på kaken - han ville ikke at vi skulle synge til han i dag også siden han allerede fikk sang flere gang på selve bursdagen. 


Vi avsluttet med lego-Batman film - og jeg tror alle var fornøyde, og til slutt ganske slitne. Nå skal vi bare slappe av resten av helgen og prøve å lade batteriene. August var iallefall fornøyd med feiringen sin. 


1 kommentar:

Fernanda Feijó sa...

This party was beautiful! I took inspiration from my daughter's in Brazil, great blog!
xoxo Fernanda Feijó

by mlekoshi