Lalandia

fredag 1. august 2014
Her kommer enda en ferierapport: Etter mange netter på flere hotell (les: hotellkaos illustrert på bildet) snudde vi nesen mot Billund og Lalandia. Lalandia ligger ved siden av Legoland, og det er mange ulike hus du kan velge mellom. Det er ikke akkurat billig å bo her, men du har gratis inngang til lekeland og aquadome hele tiden du er der. Vi bodde her i tre netter, og fikk bruke aquadome dagen vi kom og dagen vi dro. Da rakk vi å bade/leke dagen vi kom, så var vi to dager på Legoland før vi badet siste dagen da vi dro. Dette er faktisk innendørs - og "himmelen" er faktisk taket. 

Innendørs golfbane - vi rakk ikke å teste denne. Akvariumet i gangen mot aquadome - på andre siden av akvariumene er det basseng, så du ser faktisk folk gjennom dette.
Hilde hopper på trampolinen med strikk. 
En del av lekelandet - med gratis wi-fi til foreldrene...


Winter world - ikke så start, og vi rank ikke å teste dette heller. Her er huset vi bodde i - veldig fint og praktisk. Stor nok til fire personer. Oppvaskmaskin, kjøleskap, ovn, mikro, vaskemaskin og tørketrommel. 
Husene er veldig fint, og du har også uteplass du kan sitte på og hvor du kan grille. Ungene sitt rom. Du betaler, i tillegg til døgnprisen, hvis du skal leie sengetøy og håndduker. I tillegg til dette betaler du for strøm og vann. Vi betalte ca. 100 kroner for strøm/vann for tre dager. 

Aquadome er et stort badeland med mange aktiviteter for barn.. og voksne. Solstrålene kommer gjennom deler av taket så her måtte vi smøre med solkrem. Fikk bare tatt bilder av noe av badelandet - men her var vi altså i mange timer. Alt i alt syns vi Lalandia var en fin plass å bo etter å ha surret rundt på mange hoteller. Vi likte friheten og standarden. Hvis du vil bo litt billigere så reis flere sammen - hyttene kommer i mange forskjellige størrelser. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi