Sverige og så… Norge

onsdag 6. august 2014

Etter nesten en uke i Danmark vendte vi nesen nordover igjen. Vi kjørte først til Stockholm og overnattet en natt før vi så kjørte helt til Byske hvor vi bodde i telt i to overnattinger før vi så kjørte til Harstad hvor vi avsluttet årets ferie.
I Stockholm kapitulerte Frank endelig slik at vi fikk tatt han til Karolinska sykehus for å sjekke ryggen. Der ble diagnosen låsning i ryggen og betennelse. Resultatet var en sprøyte og nok medisiner til å medisinere en hest. Etter et par timer på sykehuset kjørte vi så 10 timer videre til Byske. Byske har jeg skrevet om flere ganger her inne - og denne gangen fikk vi strålende vær halve oppholdet og regn og torden resten. 

Her er det minste teltet vårt - veldig greit på korte turer hvor vi ikke skal bo så lenge. Siden statestikken min sier at mange søker på telt og havner her så kan jeg skrive litt om det: Teltet er Nevada MP. Det har to soverom og en "stue". Det er ikke stort, men det har det vi trenger på korte turer. Teltet har tre lure åpninger og det kan derfor luftes bra. Det er ifølge mine søk på det o`store nett et populært telt som ikke koster en formue. I Harstad koset vi oss med tante Kirsti, min bror, mamma og pappa. Vi dro til Trondenes kirke, handlet, grillet, slappet av og var en tur i grottebadet. Både jeg og Hilde er døpt i Trondenes Kirke - og her står hun å ser ned i døpefonten hvor hun ble døpt. Denne har en spesiell historie, og det har kirken også. En spesiell og gammel kirke. Etter Harstad kjørte vi til Tromsø på lørdagen og nå på mandag startet vi på jobb igjen. Overgangen er alltid litt røff - og nå startet Frank i ny jobb og jeg med nytt fagområdet så vi er ganske gåen begge to. Men til helga skal vi sammen med familie og gode venner feire at August fyller 5 år og det gleder vi oss til.  by mlekoshi