Fredericia og Givskud Zoo

mandag 4. august 2014

Etter et par dager på Lalandia og et par dager i Legoland gikk ferden videre til Fredericia hvor vi overnattet tre netter på et helt greit hotell - men igjen: Ingen AC i over 30 grader. Men vi koset oss likevel. Før vi dro hit var vi en tur innom sykehuset i Vejle på natten da lillegutt slo hodet sitt og måtte lime såret som spriket så masse.



Det er jo ikke morro når slik skjer, og iallefall ikke på ferie i andre land - men minsten var så flink at det gikk helt fint for alle sammen.



Dagen etter vi kom hit dro vi til Givskud Zoo - også kalt løveparken. Givskud Zoo er en spesiell dyrepark - siden du kjører inn til flere av dyrene i tillegg til å vandre rundt som i en vanlig dyrehage. Når du kommer dit så kan du kjøpe en CD plate til en billig penge som guider deg gjennom parken. Det syns ungene var spennende, siden de fikk høre mye interessant om alle dyrene samtidig som vi kjørte rundt å så på dem. 






Litt lek mellom all tittingen. 







Vi var utrolig nær ulven - nærmere enn vi har vært i noen annen dyrehage. 

















Denne apen tok livet med ro - og det så i grunn veldig deilig ut. 







Her kjører vi inn til løvene - spennende ! Og da var det veldig greit å sjekke at barnesikringen er på dørene og at vinduene er låst - ehem ! 







Det var også flere store og fine lekeplasser inne i dyreparken - og ungene fikk lekt fra seg.



Andre dagen vi var der fikk vi badet på stranden (der Frank skadet seg, noe jeg kommer tilbake til..), handlet i koselige Vejle og besøkt Madsby lekepark. 



Madsby lekepark er en helt gratis og stor lekeplass hvor ungene kan kose seg med lekeapparater, hilse og se på dyr og foreldrene kan lage mat eller bare slappe av på gresset. Norge kunne definitivt lære mye om utforming av lekeplasser fra både Sverige og Danmark. 





Ingen kommentarer:

by mlekoshi