Vampyr, mat og en dæsj maling

lørdag 6. september 2014

Dagene går fremdeles altfor fort her. Men vi holder hodet over vannet med ny jobb, nye oppgaver, interiør, fotballoppgaver, møter, lekser og alt det vanlige. Akkurat nå er jeg lettere redusert etter en jobbfest i går som varte litt for lenge og resulterte i fire timer søvn i natt. Så her er det sofatjeneste, potetgull og cola. Men herregud så deilig at vi også har søndagen før ny uke starter. 


Forrige helg var storejenta i vampyrbursdag - og hun leverte inn ansiktsmaling-bestilling på "a good looking vampire" - og jeg fikk tillatelse til å vise dere resultatet. Fin gjennomkjøring før årets Halloween-fering som er om ikke så altfor lenge. 


Bare siden jeg er redusert og kunne spist en hel ku akkurat nå - så må jeg vise dere bilder av deler av gårdagens deilige buffet. Nomnom - skulle deffinitivt hatt litt av den maten her nå. 


Ellers så har jeg dratt frem et par fargekart og sitter å diskuterer fargevalg med meg selv. Vi skal male stuevegger og tak i tillegg til Hilde sitt rom som skal ha en fondvegg og ny maling på resten av veggene. Men altså. Vi skal male det meste i hvitt. Vanligvis så kjører vi på med fargen chi. Den er kritthvit med litt sort. Og den er veldig greit å bruke på små rom osv. Men da vi malte litt av den på kjøkkenet hvor vi har stor takhøyde så ble det veldig veldig hvit. Så her i andre etasjen så må vi satse på en som er bare et lite hakk mindre hvitt. Men den kan ikke være gul, rød eller grå. Den må være ren hvit. Og det kan virke som om fargen klassisk hvit er det jeg leter etter. Her er det jeg har funnet ut om ulike hvite farger:

Chi - denne fargen har vi brukt å masser av år. Vi liker IKKE gult i hvitfargen, og dette er jotun sin aller hviteste farge. Fargen er ganske kjølig og passer dårlig med andre hvitefargen da alle andre virker gul.

Egghvit - I hate it ! Men det er iallefall en hvit farge med en del gult. 

Bomull - En gulere hvit tone, og denne er gulere enn egghvit. Går bra med andre beige farger mv. Ikke en farge som passer inn hos oss. 

Tidløs - hvitfarge med grått i og samtidig litt gult. Passer til varmere farger.

Klassisk hvit - nøytal hvit farge som ikke inneholder andre farger annet enn litt sort. Tror dette er fargen "vår" til stuen. 

Nå: Bør tasse i seng… Men i tillegg til klassisk hvit og litt chi så skal vi ha litt mer av fargen dempet sort her også. Vi brukte dempet sort inne på den ene veggen på kjøkkenet. Utrolig fin sortfarge. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi