Brrrrrrrrrrr

mandag 13. oktober 2014Her i Tromsø er høsten på vei over i vinter. Minusgradene vi har hatt om nettene har krøper litt over på dagtid også. Rim ligger stivt utover gresset, bilene er nediset og det er kaldt å stå opp om morgenen. Dunjakken er god å ha og vinterdekkene er allerede på. Den første snøen har vi allerde hatt, og den forsvant like fort. Snart kommer det nok enda mer snø, og enda mer kulde. Men det som er enda mer sikkert tegn på at høsten er på vei over i vinter er at jeg og lillegutt klør. Vi klør, klør og klør. Vi smører oss med så mye fuktighetskrem at det står store pumpeflasker fra apoteket på badet. Lillegutt har fått masse eksem, stakkars. Men foreløpig takler vi det fint, og vi prøver å nyte årstiden alle sammen. 


Det er så himla hektisk for tiden så jeg føler at jeg bare rekker å kommer med ukentlige oppdateringer - og denne helgen har Frank og Hilde vært på den årelige fotballturen med telt. Jeg og August har derfor vært alene, uten bil… Vell, vi har fått gjort en del da. Vi busset til Jekta handlesenter hvor vi fikk klippet lillegutt, handlet bursdagsgaver til Hilde og enda litt mer. Og da vi var hjemme etter at August hadde lagt seg eller var ute og lekte så malte jeg gangen. Det var en mer omfattende jobb en det først virket som - Men nå er vi heldigvis ferdig med å male der. 


Her var jeg kommet i gang - taket, veggene, listene skulle mates. Jeg har et meget (!) anstrengt forhold til egghvit - og også gangen ble malt i klassisk hvit slik som stuen. Siden vi skal putte inne en skyvedørsgarderobe i gangen så følte vi veldig for å få det enda lysere slik at ikke gangen virket så mye mindre. 


Her ser dere både ny og gammel farge. Huff, jeg krymper meg. Jeg HATER den gamle fargen ! Og akkurat som i andre etasjen: Herregud så deilig når taket ble lysere. Resten av uken går med til jobb, rydding, vasking og på tordagen fyller verdens beste, fineste og godhjertede jente hele 10 år ! Det gledes ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi