Snart ferdig !

søndag 16. november 2014

Den siste uken har vært særdeles hektisk ! Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg vært alene med ungene den siste ukens mens Frank har vært på jobbreise. Og siden logistikken vår er bygd opp rundt å være to har det vært.. utfordrende. Og spesielt siden jeg har malt vegger, lister og vinduer til langt på natt i fire dager - men når Frank kom hjem på fredag så kunne vi bare starte å skru sammen møbler og organisere inn på nyrommet til Hilde. Nå begynner vi å nærme oss ferdig - vi mangler en del smådetaljer, en gulvhylle fra String og litt småting. Men deler likevel noen bilder nå i kveld, selv om de er litt mørke når de er tatt så sent på kvelden. 


Rommet er et rom hun skal kunne vokse i - et ungdomsrom med masse leker gjemt bak skap, i bokser mv. 


Vi har som dere ser så ikke fått ordnet ledningene pent enda. Her er TV`en (hvit til og med..) hun fikk i bursdagsgave hos besteforeldrene - endelig kom den opp på veggen. Den har til og med chromecast - gjett om gleden er stor ! Unger sengen er det to kasser med hjul som hun har Monster High-dukkene og møblene deres i. Og endelig får hun en superdeilig sultanseng fra IKEA - den forrige begynte å bli ubehagelig liten. 


Gulvet er deilig enstavsparkett fra Fjordal i fargen Eik børstet artic - varm og kald på en gang. Her har hun også fått en bred stol som også fungerer som gjesteseng - hun har ofte overnattingsbesøk av venner. På veggen henger fantastiske "Bat Cat" fra Lovedales og over skrivepulten henger to muuto unfold lamper. Jeg kommer tilbake til detaljene etterhvert. 

Og endelig har hun fått seg en god garderobe som hun kan ha lenge ! 


Bak denne skjuler det seg både leker og klær. Foreløpig leker hun masse, men om ikke så altfor lenge så er hun dessverre ferdig med dette. Siden vi har lagt ned mye penger og energi i dette er det fint å ha noe som passer nå OG om fem år. På skrivepulten ligger det blant annet klart lyskjede fra house doctor og muuto dots som skal opp på veggen når den nye stringhyllen kommer. Og den nye hyllen skal være ved siden av skrivepulten og nesten bak døren. Blir veldig bra ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi