Vi tenner et lys..

mandag 1. desember 2014
Himmel - første søndag i advent allerede. Som dere skjønner så har de siste par ukene vært svært hektiske - og derfor veldig stille herfra. Regner med at det ikke bare vi som er travle for tiden ? I går og i dag har vi pyntet huset til jul. Nå nærmer det seg ferdig. Ungene sine rom er iallefall helt ferdige - og jeg fikk tatt noen bilder av Hilde sitt rom nå i kveld. Stjernen har kommet opp i år igjen, lyslenken fra House doctor er også kommet over vinduene og juletreet er pyntet. August har også fått pyntet sitt juletre, hengt opp stjernen sin og litt annen pynt. Ungene syns det er like stas hvert år når de skal pynte juletreet sitt og vi syns den tradisjonen er veldig koselig her hos oss. Kommet tilbake med flere julebilder når vi har fått pyntet ferdig.


Vi har ellers slitt med å finne et stort nok stuebord til den nye svææære sofaen vår - og etter å ha søkt etter et stort bord eller flere mellomstore som kan stå sammen så ga jeg foreløpig opp. Jeg har en favoritt, men det er et himla dyrt bord som jeg sikkert må spare litt til. Så da ble løsningen en annen. Vi kjøpte et brukt spisebord likt det vi har pusset opp på kjøkkenet gjennom finn.no. Så har vi nå kappet føttene for å få det lavt som et stuebord, og vi har pusset det og skal male det. 


Så nå har vi forhåpentligvis snart et stort stuebord på 90x160 cm i høyglans hvitt. Må nå bare rekke å male det… I kveld har jeg pakket og pakket - nå er nesten alle adventskalenderpakkene klare ! Etter en lang dag tikker klokken nå nærmere halv ett, og det er kanskje best å komme seg i seng. Resten av familien har sovet lenge allerede. Jaja, tiden går alltid ekstra fort på søndagskvelden.. 


by mlekoshi