Glede

søndag 18. januar 2015


Denne uken har vært vår første skikkelige ordentlige i år - og vi avsluttet i går med solcup`en (fotballturnering) hvor Hilde spilte med laget sitt. 

Glede - Det er deilig å se at ungene er fornøyde. I morgen ruller vi gang med vanlig-uke-nummer-2. Selv om hverdagen er fin, så er det slitsomt å komme i gang. Så i dag har vi vært på en liten skitur, ungene har hatt besøk og ellers har vi tatt det helt piano. Så piano at jeg rett og slett har glemt å bake brød til neste uke, og jeg må derfor ta meg en tur ned i fryseren og se om jeg finner et brød jeg ikke vet om. Sånn kan det gå ! Men iallfall - når det er så hektiske dager så får jeg ikke alltid lagt ut nye innlegg, men jeg kan også følges på instagram som "elisesteffensen". 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi