Hilde sitt rom er ferdig

lørdag 24. januar 2015Før jul kom strinhyllen vi venter på til rommet til Hilde, så nå er det nesten 100 % ferdig. Det som gjennstår er ting som ikke vises, som f.eks. lyslistene i skapene som må kobles til og et av skapskrogene som det var noe feil med og som vi har fått ny levering på. Det er bare det at hele skapet må demonteres for å skifte dette. Og DET vil ta tid. Rommet er iallefall ferdig, og da tenkte vi at vi skulle vise dere og hvordan det ble, og dele litt detaljer. Hilde er strålende fornøyd og hun og vennene trekker seg nå tilbake her og er veldig fornøyde med nettopp det..Hun har nå fått en kontinentalseng som hun kan ha i mange år. Sengen er en sultanseng fra IKEA og vi valgte de høyeste føtterne slik at vi kunne ha skuffer under sengen. Utfordringen med rommet er at det er et tween-rom. Hun leker enda en del med leker, men det er ikke så altfor lenge til at det ikke er altfor mye leking igjen. Dette rommet har vi brukt mye tid og penger på, så det må vare. For at rommet skal vare så må det derfor bare være et ungdomsrom.. som samtig lar henne vare barnet hun enda er. Plass til leker har derfor også måtte med i planene. Under sengen er det to store skuffer med hjul på. Her ligger det mange monster high-dukker og barbiemøbler. Hun er så heldig at hun har fått seg en stor hotellpute, så nå sover hun som en dronning her inne. Lampen over sengen er fra House doctor, og lysleken som henger over vinduene er også fra House doctor. Plakaten med vekkeklokke er fra Lovedales. 


Over sengen har hun fått en liten hvit TV som hun kan vri i alle retninger. Denne fikk hun fra besteforeldrene sine i bursdagsgave i oktober. Det at den kunne vris i alle retningser har vært veldig greit når hun har vært syk og sengeliggende.
Ved siden av skrivepulten har vi satt en bred sovestol som venner kan sitte i. Bak stolen er en panelvarmovn og det er derfor deilig å sitte å slappe av her. Når jeg og Hilde prater sammen bruker jeg å sette meg her sammen med henne. Hilde har ganske ofte overnattingsbesøk av venner, derfor er denne perfekt. Puten i stolen kommer fra HM home. Stolen er fra IKEA. Bat cat bildet er fra Lovedales.


iMac på et barnerom tenker du ? Vell. Hilde har spart til denne en stund, så hele familien og vi foreldrene spleiset på det hun manglet slik at hun fikk den i julegave i år. Det ble ikke så mange andre gaver, men hun var selvsagt kjempeglad. Vi har fått tilbakelding fra skolen om at hun trenger med skrivetrening på PC. Og vi har faktisk ikke PC her hjemme. Min Macbook får hun ikke røre, og Frank har bare jobb-laptop. Så da ble valget enklet. Anyhow - den er jo fin og se på og. Boksene over pulten er fra Normann Copenhagen - og her samlet hun på litt av hvert...


Bildet på pulten er av stjerntegnet hennes vekten og også denne er fra Lovedales. 


Nå har endelig gulvhyllen fra String kommet, selv om vi mangler en av hyllene så er vi boks også her. De gule knaggene er fra Muutoo og det samme som de sorte vi har i gangen. Dekorative og praktiske. Her tenker vi at morgendagens klær skal henges klare. Bildet på hyllen er kjøpt på etsy.Det fine deilige parkettgulvet er fra Fjordal i fargen eik artic børstet. Luv it ! Varmt og kaldt på en og samme gang. Skrivepulten og stolen er fra IKEA, og lampene over er fra Muuto. Den sorte veggen er "selvfølgelig" malt i dempet sort. Siden resten av veggen er dekket med skyvedørsgarderoben så passet det perfekt med en mørk farge. 


Og denne garderoben rommer mye altså ! 2/3 av garderoben er til klær og resten er til leker som skjules her inne. Dype og brede finmaskede stålkurver. Perfekt ! Vi mangler enda lys inni her, og da blir det perfekt. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi