Eplekjekt

torsdag 5. mars 2015Jippi - vi er alle i bra form, og på jobb/skole/barnehage. Men det er vell egentlig som å jinx`e det ved å skrive ned sånn. Før vi vet ordet av det ligger vi paddeflate med noe nytt. Nei, la oss være positive ! Jeg har vært på jobb hele uken, og nå begynner hodet å fungere igjen. Fantastiskt.
 
Vet ikke om noen av dere husker eplemuffinsene jeg la ut oppskriften av for lenge lenge siden ? Vell, jeg fikk spørsmål om å bake til forut-kafe i barnehagen og siden de fleste baker langpannekake tenker jeg at det kan være greit med noe annet også så jeg børstet støv av oppskriften, som du forøvrig finner her, og laget nesten 50 muffins til både barnehage, jobben og oss selv. Så nå har jeg spist altfor masse muffins, men de er deilige. Spesielt når de er varme. Og de kan gjerne serveres med is til.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei fin og innholdsrik blogg du har.Disse så veldig gode ut :) skal prøve den oppskriften hvis det er lov :) lurer også på hvor har du funnet de lysene som du har på harry potter tema? som skal være sveve lys?

Elise sa...

Takk - selvfølgelig er der lov :) lysene kjøpt på ebay og hengt opp med usynlig tråd. Har imidlertid sett lignende lys her i Norge det siste året, men husker ikke helt hvor det var. Mulig det var Clas O. el.

by mlekoshi