Dyreparken i Kristiansand - ferieinnlegg # 1

onsdag 5. august 2015

Her kommer det første (kronologiske) ferie-innlegget av flere som kommer i tiden fremover. Første stopp på rundturen vår var i Kristiansand hvor vi besøkte aquarama og Kristiansand Dyrepark. Der møtte vi mamma og pappa som var sammen med oss i tre dager. Skikkelig koselig å være tilbake der og ha med mer av familien på tur. Vi har jo vært der tre ganger før så vi vet hva som er der men koser oss hver gang. Men NÅ tror jeg ikke at det blir flere besøk med det første. 


Ungene i kardemommeby sammen med røverne. Mor og far slapper litt av mellom vandringen. Kanelsnurrer i Kardemommeby er et must i Dyreparken. "Vi lister oss så stilt på tå..."

Ungene i fengsel i Kardemommeby - den ene mer fornøyd enn den andre. Haha !Kaptein Sabeltanns rike - her har vi vært noen ganger ja. 

Kaptein Sabeltann sitt skattekammer. 

Nyhet i år: Hakkebakkeskogen. Veldig trivelig for både store og små. Anbefales virkelig ! 

Hilde og August "drar til Danmark". Hilde må være med broren på mye rart - men det går helt fint for hun har egentlig litt lyst. Far og Hilde i bobbanen - vet ikke hvem som likte det mest. Det var så sinnsykt kø der i år så ungene fikk bare tatt den en gang i år. August og Frank storkoset seg de også.Kutoppen - August vant seg en bamse som ble med på resten av ferien - et lam som selvsagt ble hetende lambi...Dåhjortene - nydelige dyr ! Reptilhuset - veldig morsomt siden Frank er redd for edderkopper og far er redd for slanger. 
På tokt med den sorte dame...... møtet med Grevinnen. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi