Djurs sommerland - ferieinnlegg # 2

søndag 9. august 2015

Neste stopp på ruten vår var Djur Sommerland. Vi skulle jo egentlig til Djurs Sommerland i fjor, men  rakk ikke det da. Så vi gledet oss til å oppleve det i år siden vi har hørt så mye bra om det og det skuffet ikke. 


Her kommer det andre (kronologiske) ferie-innlegget. Selv om været ikke var så kjempebra tiden vi var der så gjorde det ikke så mye for vi hadde nok å gjøre. Piratland hadde noe for både liten og stor - vi prøvde ikke alt men en del.

Hilde tester Sablen og rapportere om at den var veldig godkjent !

Vi hadde ganske mange runder i denne som heter "Speedy Gonzales" og det var kjempekult !  Nytt av i år var Bondegårdsland - kjempekoselig ! 

Westerland - og denne karusellen med disser finner du i en del parker.. men den først fremover før den snur og går bakover. Hilde tok den sikkert 8 ganger i løpet av to dager. Buffalo bumper cars - tok denne en del ganger den og. Morsomst var den gangen jeg og Hilde kjørte sammen og Frank og August kjørte sammen. Vi kjørte rundt og jaktet på hverandre og ungene lo hjertelig hele runden. Ah ! Noe av det vi hadde hørt om på forhånd var at det var ganske god plass i parken sammenlignet med mange andre parker slik at en kunne få litt pusterom når en var der og det føles ikke så overfullt ut. Her er vi på et av "pusterommene" - tarzanland. Parken er store områder hvor det er benker og gress du kan sitte på og slappe av eller spise. De har til og med områder hvor du kan grille medbrakt mat. Parken har også god mat - og vi spiste litt forskjellig buffet da vi var der. 

Vikingskipet tok vi mange ganger siden August og Hilde syns det var kjempespennende. Ved siden av vikingskipet kunne du leie kanoer og tråbåter noe vi også gjorde. Tror vi må ha fått en som det var noe galt med for vi trådde som bare julingen og det var himle tungt. Vi ble til og med forbitråkket av en båt med en bestemor. OG jeg og Frank var dritsliten når vi kom "i mål" - men ungene fikk seg en god latter.Jeg og ungene venter på å ta solguden... som sprutet vand på oss underveis - haha ! 


Frank og Hilde tok Juvelen som det har vært en del reklame om på TV - og det var vistnok den heftigste karusellen de har tatt. Hilde var helt skjelven etterpå - banen var på 1 km og gikk i 85 km i timen. 


Vi var i det hele tatt veldig fornøyd med besøket. Vi var der i to dager og syns det var akkurat passe. Parken føltes ikke overfull selv om det var mye folk der. Parken hadde god mat og også et badeland vi besøkte selv om været ikke var helt bra. Helt sikkert perfekt å gjøre når det er normalt varmt vær i sommermånedene. Ingen kommentarer:

by mlekoshi