Gustavsvik og Arnøya - ferieinnlegg # 9

lørdag 29. august 2015


Her kommer det niende (kronologiske) og siste ferie-innlegget hvor vi har delt våre opplevelser i ferien med tips og bilder. Etter flere dager i Danmark så kjørte vi videre til femstjernes camping i Ørebro i Sverige. Nå fikk vi ligget i ro i noen dager og faktisk campet for første gang på turen. Og etter å ha kjørt forbi sikkert 20 IKEA i Europa kjørte vi endelig innom en IKEA-butikk. Denne gangen for å kjøpe en overmadrass til sengen vår i bobilen.Tenk å få være på campingferie med bestekompisen sin ? 


På Ørebro camping har de et nyoppusset badeland - Lost City - som ungene elsket - og god mat ! 
Etter flere dager i Ørebro kjørte vi videre til Bodø for å slappe av siste del av ferien.


Bilder fra majestetiske Junkerdalen på vei til Bodø. Vi får sett ganske mye når vi sitter høyt oppe i bobilen vår..


Etter en rask tur i Bodø kjørte vi videre til hytten på øyen Arnøya utenfor Bodø. Her ser dere hytten på hjul besøke hytten uten hjul. 


Ungene har masse ferieminner fra Arnøya. Her har de vært siden de bodde i magen og her koser de seg med badebassen, krabbefangst, svømming, fisking, båtkjøring osv. 
Besøk på bunkers fra andre verdenskrig - alltid like spennende. Etter fem dager på besøk kjørte vi tilbake til Tromsø for å starte på hverdagen igjen.
Det var altså årets sommerferie. Takk for at du ville lese om alle våre opplevelser. Siden opplevelsene er spredd over mange sider her inne legger jeg bare med en oversikt slik at du slipper å bla og bla:#7 - Vi besøkte Legoland i år også og koset oss selv om været ikke var så bra.

#8 - OG vi besøkte Lalandia i år også - deilig å varme seg innendørs

#9 - Og så besøkte vi Gustavsvik og Arnøya før vi dro hjem til Tromsø
5 kommentarer:

Karianne sa...

Takk for at du deler! Ser ut som dere har hatt en fantastisk ferie med masse herlige oppleveser:)

Elise sa...

Takk for koselig kommentar :) Ja, masse masse opplevelser :)

Eva sa...

Fantastisk ferie som frister ! Vi har vært på flere av plassene,er nysgjerrig på hvordan det var å bo på parkeringsplassen utenfor Disney? Pris? Tilgang til vann og strøm? Bare for bobiler eller campingvogner også? Mange som overnattet der? 😊

Eva sa...

Fantastisk ferie som frister ! Vi har vært på flere av plassene,er nysgjerrig på hvordan det var å bo på parkeringsplassen utenfor Disney? Pris? Tilgang til vann og strøm? Bare for bobiler eller campingvogner også? Mange som overnattet der? 😊

Elise sa...

Ja, det var en veldig innholdsrik ferie :) Det gikk helt fint å bo på parkeringsplassen. Det kan være litt varmt midt på sommeren. Kostet ca .30 euro mener jeg å huske, men vi fant det mest lønnsomt med årskort så vi slapp å betale. Du har tilgang til vann og tømming, men ikke strøm. Det er bare for bobiler og ikke for campingvogner. Det var en del som overnattet der ja, se på bilde av en del av plassen jeg som la ut denne uken ift. tips hvis du skulle besøke Disneyland :)

by mlekoshi