Lalandia - ferieinnlegg #8

fredag 28. august 2015
Her kommer det åttende (kronologiske) ferie-innlegget. Etter veldig varme dager i Paris, og vindfulle dager i Legoland slappet vi av på campingplassen utenfor Legoland. Siden været ikke var så mye å skryte av var det utrolig deilig å kunne bruke Lalandia som ligger rett ved siden av Legoland og campingplassen. Her kan du lese om vår besøk på Lalandia i fjor. Vi gledet oss til å dra tilbake i år. Stort badeland, god mat og varme.


Lalandia har en herlig og varm atmosfære hvor det utrolig godt å bare senke skuldrene litt etter mye kjøring og vandring rundt i byer og parker. Ungene var, som du ser, veldig fornøyd med å være tilbake. 


De har flere ulike spisesteder og også en veldig greit mulighet for å ta med take away. Vi spiste på flere av spiseplassene og siste dagen var vi å spiste på Ristorante il Bambino på buffet.  
Her var det bare å forsyne seg, og vi var her å spiste i flere timer mens vi bare slappet av.Og her er grunnen til at vi fikk slappet av så lenge: De som spiste her hadde gratis direkte adgang gjennom egen inngang rett fra restauranten ned til Monkey Tonkey lekeland.  


Og enda bedre for ungene: Spis så mye dessert og is du vil ! Vi var tross alt på ferie. Til slutt hadde ungene over-forsynt seg med is fra softis-maskinene og de rullet ut av restauranten mette og veldig fornøyde.  
Det aller beste med Lalandia når sommeren ikke er så veldig bra: Svææært badeland. Her var vi en hel dag. Du har plasser hvor du kan sette deg ned å bare slappe av mens resten av gjengen løp som apekatter opp og ned i rutsjebanene.
Vår lille storegutt har brukt briller siden han var 2 år gammel. Han har derfor vært litt mer reservert til svømming, badeland og slik. Det vil si at han ville gjerne dit, men kunne bli veldig sint på brillene når vi var der. Han har jo nesten fem i styrke så det har ikke vært et alternativ å ikke bruke dem. I år kjøpte vi derfor svømmebriller med styrke før vi dro på ferie - hallelulja ! Han var så glad - og mammahjertet var glad !


Anyways - vi hadde det veldig bra i Lalandia også i år og vi skal ikke se bort i fra at vi kommer enda en gang i fremtiden på besøk.
Ingen kommentarer:

by mlekoshi