Brrr - høst !

onsdag 30. september 2015Her i Tromsø har vi hatt det rimelig vått og forblåst de siste to dagene - det regner skikkelig masse ute akkurat nå. Så høsten kom brått i år. Men det er jo siden vi har hatt en veldig fin høst som plutselig tok slutt, så ingen gradvis overgang her. Jeg sitter nå på kjøkkenet og lengter etter å krype ned i sofaen. Frank er på konferanse i Finnland og ungene tok i dag høstferie. Det er ikke enkelt å finne på noe lurt når man må på jobb og samtidig har to unger med ferie. August har heldigvis heldags SFO i morgen, men på fredag har begge to fri så da må en eller begge være med meg på jobb.  Ikke ideelt, men greit å ha den muligheten. 


Men høsten er litt deilig da - nå kan vi endelig fyre litt i peisen og bare se ut av vinduet på ruskeværet utenfor. Her er forresten den nye grønnplanten som kom inn døren for ett par uker siden. Herlig ! 


Og nå som ungene er i seng skal jeg krype ned i godkroken og lese i Familieguiden til London. Vi planlegger og ønsker veldig å dra til London før jul. Jeg hater å fly, så vi tenker at vi skal ta oss en liten test-tur nå snart før vi booker London-tur for å se om det er går greit. Jeg har jo ikke flydd på noen år nå, så det kan være greit å drive med litt eksponeringsterapi først. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi