We keep going

lørdag 19. september 2015Prosjektene i huset fortsetter de, som jeg skrev for 2-3 uker siden. Galskap tenker mange, men sånn er det her hos oss. Vi har ett litt for lite hus der vi forsøker å få det best mulig. Når vi nå får bygget ut så blir dette huset perfekt størrelse for oss. Et ok stort rekkehus på enden av rekken med en grei størrelse på hagen. Mye vil ofte har mer, men når vi får bygget ut så får vi to stuer og muligheten til å ikke sitte oppå hverandre. Men det vi driver med nå er å pusse opp det som er gjesterommet vårt. Vi får jo et arbeidsrom oppe i tilbygget etterhvert så vi kommer ikke til å bruke kontoret på gjesterommet. Det var lite og lite funksjonibelt. Sovesofaen tok mye plass og det var bare slit å dra den ut hver gang den skulle brukes i det lille rommet. Vi samlet egentlig alt slags mulig rart her inne. Det vi trenger er et gjesterom hvor vi kan ta sengen i bruk uten å endevende rommet OG få mer lagringsplass. Så vi holder altså IGJEN på å pusse opp gjesterommet. Og når vi er ferdig med dette så skal vi, som jeg nevnte, ordne August sitt rom igjen. Denne gangen med ny skyvedørsgarderobe, nye vegger, bilder osv. Etter det er det vårt soverom som står på planen. Vi har nå fått innvilget byggesøknaden så da venter vi bare på at utbygger skal komme i gang. Når vi får vedtaket i posten skal vi ganske raskt få levert inn søknad på garasjen vår. Litt av hvert å få gjort de neste månedene. Men vi måtte iallefall dra å handle inn enda mer utstyr for å komme oss videre. Sinnsykt mye stæsj som må til for å få gjort selv de minste endringene. 


Og nå star fargene klassisk hvit, bergknatt og dempet sort klar til å komme seg på veggene i de tre rommene som er under oppussing. Alle i deilig supermatt purecolor. Gleder meg til å komme så langt at vi faktisk kan male de nye veggene. 


For dere som ikke husker: Slik har gjesterommet sett ut når vi har hatt det ryddig her inne. Men det er langt ifra alltid. Så det har altså vært et rom som vi ikke har fått brukt. 


Vi trenger denffinitivt mer oppbevaringsplass her hos oss. Så vi kjøpte og puttet opp ELFA trådhyller med store plastbokser på. Vi venter på skyvedørene og de skal være her om 1-2 uker. Garderoben er hvit. Hvit aluminium og hvitt glass. Og bak dem skal det, som dere ser, rommes mye.

Men så er det den der perfeksjonisten da. Vi skulle egentlig helsparklet veggene for å få dem glatte. Men så var jo det mye jobb da. Og så ble vi enige om at det kunne være lurt å teste de nye fibergips-platene som vi skal ha på hele det nye tilbygget. Og dette var jo en gylden anledning å gjøre det på. Så plutselig skrudde vi ned alt sammen igjen.. Frank tok to jobbdager fri og jeg en. Vi tømte inne- og uteboden, kjørte tre lass på fyllingen, systematiserte og ordnet. Nå er veggene borte, taket sparklet og nå gjenstår det enda mye arbeid før vi nærmer oss ferdig. 


Sånn kan det gå når slette vegger og listefritt rom plutselig står på ønskelisten. Kremt. 


I dag har vi mange mange timer for å levere bobilen til forhandler på grunn av en reklamasjon. Og i morgen skal August spille fotballturnering. Håper likevel vi får gjort litt mer før helgen er omme. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi