11 år !

søndag 18. oktober 2015


Og så fløy dagene bare forbi uten at dere hørte noe fra oss. Life is sometimes just to busy. Vi stresset som fy den siste uken for å bli ferdig med det nye gjesterommet siden vi skulle få besøk av foreldrene til både meg og Frank. Så vi har altså hatt koselig besøk den siste uken. Vi har også hatt fotballturnering, mye jobb og masse annet viktig på agendaen om skole og jobbting. Lite soving og mye jobb. Men på fredagen fylte den herlige jenten vår hele 11 år ! Så det har vi feiret litt i helga. Tenk ! 11 år gammel. Snart 160 cm høy (!), kjempeaktiv på både ski og fotball, kjempesnill, fantasifull, engasjert, supersøt og verdens mest fantastiske jente har vi nå hatt i 11 år. Vi er så uendelig glad for å ha henne i livene våre. Hun var selv veldig glad på bursdagen med både gaver og feiringer, familiekjær som hun her. Hun fikk blant annet jakken og skoene hun ønsket seg fra besteforeldrene sine så nå kan vinteren bare komme. 

Rommet vi har pusset opp på er 99 % ferdig. Vi mangler bare gulvlistene som ligger på tørk nå etter å ha fått en strøk mer riktig hvitmaling - siden jeg prøver å få tatt bilder i dagslys så kommer ikke bildene før på tirsdag/onsdag. Men det ble veldig bra, så gled dere. 

Gjett hva vi forbereder oss på ellers ? Halloween selvsagt ! - og denne gangen skal Hilde ha bursdagfeiring med noen jenter som er henne nærme og ikke like mange som hun bruker og ha i bursdagene sine. Å være jente er ikke alltid enkelt, og spesielt ikke på denne alderen. Da kan det være greit å ta et skritt tilbake og gjøre noe som er godt for seg selv og ikke for å tilfredstille alle andre. Dere som har jenter på denne sårbare alderen skjønner hva jeg mener. Av og til gjør mammahjertet vondt. Dere vet når dere så veldig gjerne VIL at de skal skjønne at alt bare er en periode og alt blir mye bedre etterhvert. Men man må bare være tilstede og stå sammen med de for å normalisere alt. Følelser spøker man ikke med - og spesielt ikke når de kommer fra en meget oppvakt litenstor person.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi