Det nye rommet

onsdag 21. oktober 2015Tidsnøden har nådd nye høyder her i hjemmet - så bildene har latt vente på seg. Og det er ikke så bra bilder jeg leverer i kveld heller. Når jeg endelig får tid til å ta bilder så er det sent på kvelden og vips er det elendig lys til å ta bilder i. Så dette er midlertidige bilder uten rett lys, med feil farger og det hele. Men til helgen når jeg er hjemme på dagtid skal jeg få tatt mer riktige bilder av rommet for å vise dere hvordan atmosfæren er her inne. For det har blitt et varmt og deilig rom. Og den nye elfa-garderoben med hvite glassdører gjorde seg fint her inne, selv om disse kjipe bildene ikke får vist det frem.Ja, det var en liten sneak-view som ikke akkurat gjengir riktige farger nei.. Men det kommer altså bedre bilder ! Vi har prøvd å gjøre max ut av et veldig lite ufunksjonelt rom og nå er det et bruksrom sammen med resten av huset vårt - deilig ! 


Og inni den nye elfa-garderoben med glassdører skjuler det seg mye oppbevaring. Det har vært dypt savnet. Huff, jeg liker ikke å vise frem bilder som ikke er 100 %, men føler liksom at jeg må dele litt mens vi venter på bedre lys. 


by mlekoshi