London, baby !

mandag 2. november 2015

I dag er jeg hjemme for å pleie bihulene som jeg i perioder sliter en del med. Men jeg satser på at jeg iallefall ER på jobb i morgen selv om jeg ikke er helt 100 %. Akkurat nå sitter jeg surret inn i pleddet i kosebukse foran peisen og prøver å få varmen i meg igjen. 

Av og til trenger vi som alle andre et pust i hverdagen. Litt påfyll med egentid sammen. Det er ikke alltid enkelt å surrer rundt i hverdagen når begge jobber over 100 % stilling og med to aktive unger hvor vi begge deltar litt over normalen på aktiviteter. 

Det har jo vært, og er, fremdeles mange prosjekter på gang her i huset. Vi har ett til soverom som skal pusses opp før jula setter skikkelig inn; Nemlig August sitt. Det er egentlig ikke så ille som det rommet vi nettopp er ferdig med. Vi skal IKKE skifte ut veggene, men "bare" helsparkle dem og legge på Jotun "Slett vegg" før de males. Taket skal vi også får glatt før rommet få litt mer farge. Nytt klesskap skal inn og litt nye møbler. Ikke så ille altså. Men det vil jo ta tid å sparkle og pusse veggene. Så da begynner vi når vi har tid i løpet av ukene/helgen. For den 20. november starter utbyggingen av huset. Og råbygget skal altså stå ferdig to dager før julaften. Ikke akkurat fin juledekorasjon nei... 

Men det jeg EGENTLIG skulle fortelle var at av og til er det det utrolig greit med en pause fra hverdagen. SÅ om 2,5 uker drar vi på juletur til London alle fire. Jeg hater jo å fly, men på ett eller annet tidspunkt må vi jo bare komme i gang igjen. Og hva er da ikke en bedre motivasjon enn å reise dit jeg og vi aller helst vil reise akkurat nå ? Vi skal være der onsdag-mandag og har planlagt og bare innhallere julestemningen når vi er der. Vi elsker jo alle fire å oppleve ting, besøke nye byer, museumer og bare traske rundt. Spise på nye steder og handle sammen.



Vi har planlagt å dra på julemarked i Hyde Park - vi skal møte julenissen og besøke magical ice kingdom. Vi skal gå rundt og drikke kakao mellom alle små juleboder og bare kose oss.



Vi skal vandre innom Starbucks og kose oss med pannekaker og Christmas Cookie Latte....


Vi skal vandre i julegatene og nyte litt carol singing. 


Vi skal handle julepynt som faktisk er vår stil i egne avdelingen som bare har julepynt og juleting... Heaven ! Jeg er jo litt sånn amerikansk i julepynt-stilen. Liker ikke masse nisser og små nips, men jeg skal ha det maksimalistisk og fint. 


Vi skal på Harry Potter Studio tour som er pyntet til jul og her kommer nok Hilde til å ta helt av... Og kanskje mammaen også. Vi ELSKER Harry Potter.


Tenk og vandre rundt i diagon ally ? Drikke smørterøl, besøke the great hall mv.


Vi skal besøke London natural history museum hvor August endelig skal få se dinosaurus-skjellet han har så lyst til å se. 


Vi tenker og dra innom London Zoo hvis vi rekker..


.. og vi håper også at vi rekker å besøke London Aqarium.

Ellers så er det mye annet vi også vil gjøre, men det tar vi litt på sparken tenker vi. Vi får se nærmere på det når vi kommer dit. Kanskje vi bare vandre rundt, spiser og koser oss. Vi gleder oss ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi