1,2,3 helg... over !

søndag 8. november 2015

Hektisk uke som også inneholdt sykdom. Jeg hater feber ! Men nå er det bare 10 dager til vi skal reise til London, så nå må sykdommen bare gå bort. Basta !

Ellers så går helgene så fort at jeg rett og slett med å stresse ned og nyte dem før de er over. Men som regel er helgene våre fulle av prosjekter og planlagte gjøremål. Denne helgen har ikke vært ett unntak, selv om vi faktisk har fått noen pusterom innimellom. Jeg har vasket, merket og pakket mange pappesker med klær, sko og utstyr som skal leveres til flyktningemottaket den kommende uken. Jeg kjøpte også med og la med ønsket nødvendig utstyr til hygiene, tegnesaker, garn, tekstiler osv. De blir nok veldig satt pris på dit de kommer - og jeg skulle jo gjerne gjort enda mer. Ellers så har jeg jobbet litt i helgen. Vi har handlet ting som er nødvendig og vi har feiret farsdag. I går var Hilde og Frank på kostholdkurs for fotballjentene med fokus på mobilitet og restitusjon. Veldig bra. Helgen ble rundet av med en fotballtrening i dag, så nå sitter jeg forran TV`en og spiser pepperkaker. Og når vi først snakker om jul - jeg gleder meg så himla masse til å ta frem julestrømpene igjen. De er symbolet for tradisjon og jul her i huset. Og gjett hva - jeg vurderer om jeg skal dra frem symaskinen en begrenset periode og sy noen for salg ? En liten periode i slutten av november og starten av desember. Skal tygge på det litt. Er litt stress rundt det å sy for salg, og nå er det ganske lenge siden jeg gjorde det sist. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi