Rrrrrrrr...

tirsdag 10. november 2015


Ja, har sjekket i "den lille røde" og kan konstantere at denne uken er fullbooket - jeg ser at vi har et pusterom på fredag og lørdag og da er planen og iallfall komme i gang med August sitt rom. Den 18. november reiser vi jo til London og den 20. november skal utbyggingen av huset starte. Ja, så.. ja.

I forhold til det forrige innlegget og julestrømpene så takker jeg for alle tilbakemeldingene jeg har fått på mail, instragram og facebook. Jeg skal bestille opp litt stoffer fra det o`store utland og så skal jeg sjekket "timeplanen" når jeg kommer hjem fra London for å se hvordan jeg ligger ann. Tiden går jo fort frem mot jul. Men det som er sikkert, og som kan være greit å vite, er at det koster å lage disse strømpene. Når jeg jo sydd for salg i flere år tidligere så jeg er ikke i den "nye" gropen der jeg jobber gratis. Hvem gjør vell egentlig det i arbeidslivet ? Det er min tid borte fra familien og fra fritiden. Jovisst er det hyggelig å gjøre andre glad, men igjen: Dette er ikke noe jeg alltid kan prioritere forran meg og min familie. Stoffene er dyre og importere, paddingene økologisk, programmeringen og broderingen tar lang tid og ikke minst det å sy den tar tid. Kvalitet ja. Noe som varer. Men ikke på billigsalg. Så er det bare sagt med en gang for å få det ut av verden. Men jeg kommer som sagt tilbake med mer informasjon etterhvert - dersom du ønsker å vite mer eller melde din interesse så kan du sende meg en mail. Mailadressen ligger oppe i høyre marg her inne. 


Ja, og her et stjerneeksempel på hvor morsomt det er med barn av og til. Ukens bokstav på skolen i første klasse er altså "R"....Ingen kommentarer:

by mlekoshi