4. Søndag i advent

søndag 20. desember 2015




Det er fjerde søndag i advent og jeg sitter i skrivende stund og ser på "Die Hard" på TV og ser bort på juletreet vi har satt opp. Vi skal ikke pynte det før på lillejulaften - men det var i dag vi hadde mulighet til å sette det opp slik at det står klar til da. Hadde glemt hvor fint det treet er ! 



Ellers så brukte vi dagen til å rydde, vaske, hente litt gaver, kjøpe litt gaver, handle litt mer og pynte pepperkakehuset som jeg lagde klar tidligere i uken. 







Her er det nesten ferdig - og ungene var fornøyde ! 


Og nå er det til og med julestemning i stuen vår - vi har endelig etter ett år uten gardiner fått opp gardinene som vi fikk forrige måned. Herlige doble plissegardiner i fargen duegrå. De er ikke så mørke som på bildet - men stuen ble med en gang lunere. Nå er det iallefall o`jul med din glede her hjemme. Sånn bortsett fra alt byggerotet utenfor, den kjipe campingvognen på baksiden og det kjedelige været. Vell, og det faktum at vi skal på jobb i ett par dager til.  I morgen får vi levert en container utenfor hvor vi skal kaste masse søppel og campingvognen skal bort fra baksiden. Så da blir det litt mer ryddig og fint rundt her. Noe VI trenger for å få skikkelig jul. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi