August sitt nye rom er ferdig

lørdag 26. desember 2015

For ett par uker siden ble rommet til August ferdig. Vi har vært veldig travle og jeg har rett og slett ikke funnet tid til å ta bilder midt i julerushet. Så fikk jeg tatt bilder for en uke siden - men da på kvelden. Og alle som har tatt litt interiørbilder vet jo at det å ta bilder uten dagslys er forferdelig. Men jeg deler bildene med dere - og så skal jeg ta bedre bilder med en gang jeg får tid og samtidig dagslys. Og akkurat nå er rommet litt julepyntet med juletre og stjerne.


Bilde tatt inn døren. 


To av veggen er malt i fargen bergknatt - akkurat som det nye gjesterommet vårtVegge og taket er gjort glatt gjennom at vi sparklet skjøtene på panelveggene før vi la på fornyingsduk, pusset og malte. Så nå er veggene og taket glatt. Det er alltid et perfekt utgangspunkt for å male med matt lady pure color. 

Meningen med rommet er å gjøre det litt mer koselig, litt smartere, litt mindre rotete og ett rom han kan ha i mange år fremover. Hils på potethodene til lillegutt - Den klassiske kjøpt i Disneyland og Star Wars kjøpt på Harrods i London. 
Fakta om rommet:

Maling på veggene - farge Bergknatt (grå) og klassisk hvit. 
Gulv - Artigo gummigulv kjøpt på Interiørkupp
Gulvmatte - Åhlens
Skrivepult - Laget av min pappa
Lampe på skrivepult - IKEA
Hylle over skrivepult - IKEA
Benk - Stuva fra IKEA
Plakat - Fra art.com
Puter - Gul (IKEA), grå og gulgrønn fra Ellos
Pledd - IKEA
Mørkgrå lampe på vegg - Hektar vegglampe fra IKEA
Taklampe - Muuto gul unfold
Gul lampe over seng - IKEA
Klesskap - IKEA PAX

Vil du se andre rom i samme stil ? Se på gjesterommet vårt som ble ferdig for ett par måneder siden (før det ble vannskadet..). Og ta også en titt på Hilde sitt ungdomsrom som vi gjorde ferdig for ett år siden.  
4 kommentarer:

Unknown sa...

Hvor er senga fra? <3

Elise sa...

https://www.soveromsbutikken.no/products/frej-combiseng-manis-h 😊

Les mer her: http://www.theelise.com/2013/05/ny-manis-h-seng.html?m=1

Karianne sa...

Hei! Flott rom. Hva heter plakaten på veggen? Guttungen her i huset ville elsket en slik:D

Elise sa...

Hei ! Det er denne: https://eu.art.com/products/p46081487003-sa-i7055725/alex-maleev-moon-knight-no-5-cover-spider-man-and-wolverine.htm?sOrig=CAT&sOrigID=0&dimVals=0&ui=04E7C5608EC24225A87889895ADD92CD&searchstring=marvel+wolverine&SSK=marvel+wolverine :)

by mlekoshi