Brakkesyke...

onsdag 30. desember 2015

Vet dere - jeg er så dårlig på å gå hjemme at det er helt vilt. Enten det er ferie eller å være syk. Lar du meg sove mer en 1-2 timer lengre enn normalt, legge meg senere eller lar meg sitte på sofaen mer 1 time om dagen uten å være ute så går jeg rett på brakkesyke = Slapp og jævlig. Nå er jeg så heldig at jeg i tillegg sliter med ett eller annet rart i kroppen med hovne lymfekjertler som gjør det vondt og i det hele tatt løfte armene - men jeg HATER å slappe av for lenge. Er sikkert flere som har det slik ? Men i går var jeg altså inne på jobb i noen timer før jeg tok ferie videre. Nå skal vi feire nyttårsaften og så skal vi tidlig på 1. nyttårsdag dra på tur til "hytten" på hjul til søndagen. Tror det blir veldig greit.. så lenge formen ikke blir verre. Men tenkte jeg skulle vise dere ett par klipp av ungene fra da vi besøke Warner Bros Studio Tour i London. Ingen kommentarer:

by mlekoshi