Det oppusses ...

fredag 4. desember 2015


Ja, og sånn i tillegg til å bygge ut og ha et par litt over-the-top aktive uker så måtte vi jo bare komme i gang og prøve å bli ferdig med August sitt rom slik at vi kan pynte det også til jul og slik at huset vårt ikke ser ut som om det har gått av en bombe her inne...  Vi HÅPER på å bli ferdig iløpet av helgen - men jeg skal på 15 timers fotballtrenerkurs (c-kurs del 2) over to dager i helga så da spørs det om vi faktisk greier å bli helt ferdig. Det er enda ganske mye igjen. Men vi håper litt da....



Hva vi gjør her inne ? Vell - til dere som ikke husker hvordan det har vært her inne så så det slik ut når vi flyttet hit for 8 år siden:


Vi har alle bodd på dette rommet på ett eller annet tidspunkt - veggene er kjipe panelplater og taket er kjedelige takplater. Begge deler har vært full av hull etter alle flyttingen inn og ut av rommet. Taklistene og hjørnelistene har vært kjempestygge så rommet har virkelig trengt en oppussing. Rommet har vært sånn de siste par årene:



Nå er rommet så "slitt" at det måtte gjøres noe - og August trenger en litt annen løsning som passer han og hans alder. Han vil fremdeles ha sengen sin slik den er for det er greit greit med rommet under . Men ellers så kommer det inn en veldig ønsket skyvedørsgarderobe, nye gardiner, benk med oppbevaring og litt andre farger. Vi hadde lite lyst til å ta av og sette opp nye vegger slik vi gjorde på det nye gjesterommet vårt da det både kostet mye og tok mye tid, så vi bestemte oss for å sparkle veggene og legge fornyingstapet (også kalt sparkel på rull). Så nå holder vi på å pusse ned dette før vi skal male. To av veggene blir hvite og to grå. Vi håper det blir bra. Det blir nye lister på rommet da alle de forrige ikke var noe særlige pene. Men jeg får vist dere mer bilder av dette etterhvert... Vi håper å få malt vegger, tak, lister og vinduer i morgen. Søndagen blir vi sikkert å skru sammen garderober og innrede resten. Og med vi mener jeg hovedsakelig Frank siden jeg er på kurs helt til klokken 18 hver dag. Gjesp herfra !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi