Madamme Toussauds London - London-innlegg # 6

onsdag 2. desember 2015


På slutten av mini-ferien vår i London dro vi innom det som er tydligvis er et "must-see" når du er i London: Madamme Toussauds. Turen var ikke planlagt og litt impuls - så vi var ikke så lure som vi bruker å være med planlegging osv. Etter nesten 1 time i lang kø for å komme til billettluken (som vi kunne unngått om vi hadde planlagt).. fikk vi vite at billetten for vår lille familie kostet oss svimlende 1650 kroner. Hvaaaa ? Dette kunne også vært billigere med litt bedre planlegging. Men etter en time i kø betalte vi og gikk inn sammen med veldig mange andre folk..Missforstå meg rett - det er jo gøy å se på alle voksdukkene av kjente folk. Men å stå i kø for å ta bilde ved siden av en voksdukke er litt.. vell - ikke det vi kanskje vil prioritere aller høyeste på en ferie. Ungene syns selvsagt noen av voksdukkene var mer kule enn andre - og det kan vi være enige om. Hun her sikter høyt !

Mot slutten følger en skummel horror-del som ikke anbefales for de under 11-12 år. Jeg og August gikk bare rundt denne delen så jeg mistet jo litt av den opplevelsen. Hilde kom litt rystet ut på andre siden så den hadde vell en viss effekt.  Etter dette var en en rundtur i London`s historie i vogner som tok deg rundt - og dette var jo litt koselig.Noe av det mest spennende her inne var for ungene Marvel-avdelingen. Vi hadde imidlertid håpet på at den skulle være enda litt større. Avslutningen var 4D-kino på ca. 15 minutter som ungene syns var kjempegøy ! Etter 4D-filmen så gikk vi videre til det siste på turen: Star Wars avdelingen. Og har måtte du faktisk betale for å gå inn hvis du hadde kjøpt kombi-billetter på forhånd og ikke billetter på stedet. Heller ikke denne er særlig stor - men ungene likte denne også.
Alt i alt kan jeg vel si at vi var sjokkerte over prisen og forventet kanskje en del mer for denne prisen. Det var selvsagt gøy å besøke museumet - men hvis du ikke har veldig mye tid når du er i London og ikke planlegger og kjøper billetter på forhånd er ikke dette noe jeg ville hatt høyest på prioriteringslisten. Ingen kommentarer:

by mlekoshi