Hæppi søndag.

mandag 18. januar 2016Se på hun glade fisen her da ! Hun har spart penger en stund - sommerferiepenger, bursdagspenger, julgavepenger og nå i helgen spyttet mammen og pappaen inn resten av det tiltrengte og nå er hun stolt eier av K2 jibbeski, Head jibbingsko og Völkl staver. Og hun er så fornøyd ! Og vet dere hva mammaen tenker ? Herregud så stor hun er blitt ! Sånn er det vell når vi fikk henne når vi akkurat var blitt voksne selv. Jeg er nettopp fylt 34 år og Frank er 35 år - og så har vi denne store nydelige jenta her. Tenk det dere ! Når hun startet på skolen for over 6 år siden var jeg 27 år gammel og satt på foreldremøter og skulle lære lillefrøkena å lese - og sånn har det vært hele veien. Vi har følt at alt har vært unaturlige store skritt selv om de har vært litt helt naturlig. Men herregud så stolt vi er av vår nydelige jente. 


Og sikkerheten er selvfølgelig også veldig viktig. Skal denne jenta opp i den største bakken.. og måtte alt forby: drive med jibbing.. så må det både ryggplate og hjelm til. Vi skal iallefall til fjellandsbyen neste helg og kose oss.

Jeg og Fam, min bestevenninne, har vært på skitur i dag. Jeg fikk meg jo nye i ski etter jul. Det var ganske enkelt: Jeg vil ha helt greie ski som passer mitt bruk. Jeg hater bakoverglatte ski og jeg hater å  stå i nedoverbakker. Hehe - så det var altså bestillingen jeg ga til Frank. Jeg endte jo da opp med smale verdensklasseski med beskjed om at "disse får du fart på!". Ja. Nettopp. Typisk Frank. Så jeg og Fam, som også fikk nye ski i julegave, dro på en times skitur i dag. Det var faktisk gøy. Ingen ble skadet, ingen falt, det ble litt hyling og mye fliring. Men det skal gjentas snart. Fikk selvsagt ikke tatt bilder da vi hadde nok med å stå på bena og ikke skade andre på ferden...


2 kommentarer:

Fam sa...

Haha! Flaks at ingen ble skada, ja!

Elise sa...

Ja, pur flaks faktisk :P Hahaha !

by mlekoshi