We also ♥ fun !

torsdag 21. januar 2016


Som en forlengelse av innlegget "We ♥ knowledge" så tar i denne veldig hektiske uken frem enda et innlegg som får meg til mitt "Happy Place". Dette er nok bilder dere har sett flere ganger før - men hey! Det er min nettside og akkurat nå vil jeg gjerne finne "my Happy Place". We also ♥ fun ! Vi har så vidt begynt å planlegge årets ferie. Det er noe vi liker. Det er noe med det - det er liksom blanke ark. Muligheten til å komme seg bort, oppleve noe nytt. Høydepunktet i året ! Og ikke minst: Utrolig deilig å se tilbake på. Så here goes: Tilbakeblikk. My.Happy.Place ♥
 


Legoland ♥


Lalandia ♥
Givskud Zoo ♥Grøna Lund ♥Kristiansand Dyrepark ♥


Tusenfryd ♥

Lost City i Ørebro ♥


Disneyland Paris ♥

Walt Disney Studio Paris ♥


Djurs Sommerland ♥

1 kommentar:

norges-spilleautomaten.com sa...

Jeg er enig, dette er et flott sted for en helg

by mlekoshi